Mode och stil

De bästa designer handväskorna när du är i din fyrtiotalet

När du kliver in i din 40-talet växa du som en fullt mognat kvinna som vet om hennes val och preferenser. Du är ekonomiskt oberoende till sist och har inte oroa budget så mycket som du gjorde i din tjugoårsåldern. Förtroendet som du uppnå efter att få in din 40s var inte i dig under din 20s. I din 40s, du bara strävar efter att bättre själv. Ungdomar är något som låter dig njuta av en massa saker, men ditt självförtroende och själv-värdighet är lika viktiga. Nu, som en kvinna full av självförtroende du vet hur viktigt det är att presentera dig själv på rätt sätt som du skulle vilja bära den rätt designer handväskan. Du måste se bra ut som en vacker diva och en trendig väska är inte bara ett viktigt tillbehör, men också en nödvändig artikel för att göra en unik stil uttalande. Vad du behöver när det gäller olika designer handväskan stilar? Hur du skämma bort dig själv? Här är en titt.

1. shopping handväska-

Tote

Denna fashionabla shopping väska är inte konventionella Tote, men har mycket utrymme. Denna flätad-kedjan fastspänd shopping handväska är din bästa shopping kamrat. Designern ger detta dig för omkring $2500. Du kan även köpa det billigare om du funderar på att köpa partihandel handväskor på Internet.

2. resa-

Valextra Avietta resväska med O_lucifer hjul:

Denna uteslutande introducerade resväska för din lätthet och bekvämlighet är särskilt robust men på samma gång lättvikt som väl - bara en idealisk för dina turer och resa. Denna resväska omdefinierar stil och funktionalitet och på tiden kan du, i din 40s, att bära bara de saker du vill ha. Även om du reser mycket, kommer denna följeslagare av din aldrig att lämna dig eller låta dig. Det är tillgänglig för omkring $5.600, som du hittar på New York handväska butiker eller Internet

3. skatt-

Internationella Croc små Tomodachi Bowling Bag:

Croc-avslut av denna passar dina preferenser och även din stil. Designern är exklusiv och också verkligt moderna. Du kan få handväskan i New York lagren för omkring $16,900.

4. trendiga-

Valentino Rockstud Medium Tote handväska:

Om du letar efter en trendig följeslagare, kommer Rockstud tote att ge dig vad du vill. Denna designer har de mest dynamiska färgkombinationerna skräddarsydd för den nya generationen av stil och mode medvetna kvinnor. Stil och färg går väl ihop. Du kan hitta denna handväska på butiker i New York, Paris, London och andra mode centra runt om i världen. Priset är ungefär $1,900.