Mode och stil

Färgade jeans - en classier avatar av stadgad jeans är nya mode uttalande

Jeans har blivit ett klassiskt stycke av plagg, och är en måste har för män, kvinnor och barn. Oavsett om du kommer till skolan, att arbeta, på en weekendresa eller en klänning-down middag, kan du få in i din favorit par jeans, och du är redo att gå. Jeans är ett av de mest mångsidiga och praktiska plagg som är inte bara bekvämt utan också lätt till omsorg.

Spärr några designer märken, de flesta jeans är mycket billigt, och det är anledningen till varför de flesta av oss äger mer än 3 eller 4 par. I själva verket uppgav en undersökning gjort 2009 att en genomsnittlig amerikansk har minst 7 par jeans i hans eller hennes garderob.

Färg revolutionen i Jeans: tills 1970-talet, jeans var tillgänglig endast i blått. På 1980-talet färgade jeans blev berömda, och för första gången folk insåg att jeans kan faktiskt vara i någon färg som de vill.

Folk började bära jeans i flera färger och mönstrade ser ut. Detta sätt varade inte länge och tynade bort. Nu färgade jeans är tillbaka med besked. Färg jeans för kvinnor är den senaste trenden och är verkligen att komma ikapp.

Dessa jeans är inte lika lätt tillgängliga som de blå eftersom deras trender hålla ändra riktigt snabbt. Färgen är också beroende av säsongen. Dock är neutrala nyanser som grå, vit, svart och tan lätt tillgängliga.

Praktiska Tips att ta hand om din färgade Jeans: färgade jeans är tekniskt inte jeans. De är färgade med olika plagg dör processer. Vit twill jeans skickas igenom ett antal faser att färgas i olika färger. Eftersom dessa är färgade, de har en tendens att blekna, och således rätt vård måste vidtas samtidigt tvätta dem, särskilt för att upprätthålla deras ursprungliga utseende. Här är några tips för att se till att din färgade par jeans inte blekna.

Tvätta dina färgade jeans med liknande färgade plagg, som färgämnet tenderar att köra under de första par tvättar.

Tvätta alltid dina färgade jeans inifrån och ut. Detta sätt kan du minska blekning orsakat av tyg gnugga.

Dessa bör tvättas med flytande tvättmedel i kallt vatten. Detta minskar igen att tvätta bort färgen.

Välj blek på din bricka.

Istället för att använda torktumlaren, låt dem torka inomhus.

Till skillnad från de vanliga jeans, färgade de inte bärs bleknat och klarat söker. Dessa jeans bärs helst med ljusa och fräscha look, eftersom det är dressier än de normala. Så, Köp din favoritfärg jeans och ta väl hand om den för att hålla det ser ut som nya.