Mode och stil

Har ett skarpt öga för att upptäcka förfalskningar och imitationer samtidigt köpa använt väskor?

Att äga minst en dyr designer handväskan är varje kvinnas dröm. Dessa designer handväskor är emellertid orimligt dyrt, och är mycket längre än vår budget. Endast en mycket få av oss har råd att äga en garderob full av designer handväskor, medan många andra kommer att behöva spara i månader för att kunna ha råd med ett enda stycke. Som emellertid inte hindra oss från dreglar över dessa exceptionellt designade väskor i butiker och modetidningar.

Hur att äga en hög slutet Designer väska?: dessa påsar är utan tvekan mycket dyrt, men det finns många sätt att äga en. Ett sätt är att köpa en begagnad väska, som allmänt gäller för en bråkdel av de faktiska kostnaderna för de nya.

Det finns många kändisar där ute i världen, som är rika nog att köpa en designer väska vid nedgången av en hatt.

De sedan gillar idén med att städa upp sina redan överfulla skåp att göra utrymme för nya saker. Ibland är de bara uttråkad på att upprepa sina väskor i offentliga framträdanden. De kan antingen kasta bort de gamla påsarna eller sälja dem som sådana. Dessa påsar, i de flesta fall, är så gott som ny och därför det gör ett mycket vettigt att faktiskt sälja dem.

Vad kan vara deras skäl att sälja ut påsen, ger det faktiskt oss en stor anledning till att köpa en. Dessa påsar är i perfekt skick och mycket billigare än nya, man kan säga nästan halva det faktiska priset. Detta sätt kan du visa upp din utsökta smak och fortfarande spara en massa pengar.

Akta dig för imitationer: Medan går shopping för används handväskor, se till att du inte slutar köpa en fake eller imitation. Du kan hålla följande punkter i åtanke samtidigt köpa det:

Kontrollera om väskan är en imitation. Imitation ser ut nästan som riktiga påsen, men det blir en liten variant i varumärke, logotyp, färg etc. Detta är deras sätt att undvika upphovsrätt regler.

Kontrollera om förfalskningar. Falska väskor har allt som ursprungliga, även logotypen, men inte samma kvalitet.

Köpa från väl etablerade och välrenommerade använt produkten säljare. Se till att du gör din hemläxa innan slutföra.

Titta noga på den detalj som sömmar, blixtlås etc. Detta är rätt sätt att identifiera originalen från förfalskningar.

Om priset verkar för billigt, var försiktig. Även om används, kommer en designer handväskan fortfarande vara lite dyrt.

När du har använt du designer handväskan tillräckligt länge, kan du lägga den till försäljning och köpa en. Detta sätt kan du hålla ändra dina tillbehör och fortfarande spara en massa pengar.