Mode och stil

Köpa perfekt fit jeans för kvinnor i alla form och storlek

Jeans är förmodligen det största mode slitaget någonsin har utformats. De utformades först för dem som arbetade i fabriker, gruvor och byggbranschen, eftersom de är hårda och inte riva bort lätt. Men idag har det blivit ett måste ha kläder i varje garderob, oavsett om det gäller en man eller kvinna.

Det är verkligen förvånande hur kvinnor bli förvirrad och kan inte välja de rätta att matcha deras stil och kroppsform. Om du är en av dem, sedan läsa på och rensa dina tvivel.

Olika slags Jeans skär, tvättar, uppgång och stilar

Jeans finns i olika styckningsdelar och stilar tillgängliga för dig att välja mellan. Du behöver bara hitta de som passar din personlighet och kroppen typ mest, innan man köper. Några av de mest populära jeans nedskärningar, tvättar, stiga och stilar som finns på marknaden är följande:

Petit jeans: denna denim är gjord för korta ben kvinnor med en petite siffra. Nu behöver du inte klippa dem längre för att passa dig.

Skinny jeans: det är figur kramas, och det rappar hårt runt benen, så att du kan stoltsera din skinny långa ben.

Syra tvätta jeans: denna jean har fläckar, och ger en retro-look. Ser fantastiskt när stil med ljusa tillfälliga toppar eller skjortor.

Breda ben jeans: detta ger dig en retro-look av 70-talet. Du måste dock se till att "wide-benet" komplimanger din höjd och kroppen skala.

Pojkvän jeans: detta denim skära ser bäst ut på kvinnor med kurvig kropp. Men om du föredrar feminin touch, sedan leta efter en pojkvän jean, med en elegant siluett runt benen och låren. Det ser bäst när ihopkopplade med V-necked t-tröjor.

Rippade jeans: dessa jeans har alltid i stil. Det ger en cool kant till din övergripande utseende. Men det får dig att se kortare och vidgar din kropp ram, så om du är själv medveten kroppsform, då det föreslås att du undviker att bära horisontella slet en, och i stället gå för vertikalt rippade blåjeans.

Jeansleggings: mer populärt känd som "jegging", denna denim legging är bekväm att bära. Det kan vara tillsammans med casual tee och en skjorta.

Vilken färg Jeans måste du ha?

Marinblå och svart jeans för kvinnor är en måste har, som de är neutrala färger och kan lätt bäras med något för alla tillfällen.

Du kan bära jeans av snitt och stil, men se till att du matchar dem med rätt accessoarer, skor eller stilettos. Det så kallade perfekt utseendet är din stil och hur du bär den. Som det är med rätta sade, är mode komfort och inte efter andra människor blint.