Mode och stil

Vad ska titta efter samtidigt plocka ett par jeans eller blåjeans för män

Baserat på den förändrade modetrender, kommer kläder och accessoarer i din garderob även hålla förändras därmed. Det finns dock en typ av kläder som inte får påverkas med de föränderliga trenderna. Det är naturligtvis din blåjeans och jeans. Du kan fortfarande använda dina jeans som du skulle ha köpt 5 år tillbaka.

Jeans eller blåjeans har alltid i trenden för män. De flesta av de multinationella företagen dessa dagar, tillåter de anställda att bära jeans till arbetsplatsen. Fantastiska jeans är att de går på och på. Att inte nämna att de ser ännu bättre efter blekning.

En annan anledningen till varför blåjeans gör den speciell platsen i din garderob är att de går bra med bara om någon slags skjortor, T-shirts, linnen, hoodies, tröjor, jackor, etc. Om du har en snygg kropp, kan du även stoltsera det genom att bära jeans utan några toppar också.

Tidlös tvättar

Försökte-och-true denim stil har alltid varit den hetaste plocka för män från hela världen. Det finns några denim stilar som inte har påverkats av den förändrade modetrender under åren, och de är följande:

Mörk Denim: - Dark denim straight-ben passar perfekt för alla tillfällen. Du kan enkelt koppla ihop den med formell skjorta eller casual t-skiter. Du kan bära det med skinnjacka och sneakers eller stövlar, och ser fantastisk medan du går på en dag eller för en part. Denna klädsel går bra med formella skor också.

Bleknat Jeans - urtvättad denim look great medan du lata hemma eller ute med vänner. Du kan bära det med öga-catchy skjorta och sport jacka se enastående.

Blå Jeans - dessa har utvecklats från att vara bara en torktumlare och grov par kläder till en mångsidig bit. Du kan bära den när som helst och var som helst. De går bra med någon färg skjorta eller t-shirt.

Tyg blandningar

Även om den grundläggande strukturen på jeanstyg är precis samma, har några dyra material blandas för att göra det töjbart. Detta tyg kommer inte att förlora sin konsistens även efter du tvätta det många gånger, och kan lätt skadas på grund av grov användning. Denna stretchigt material kan du passa in, även om din midja storlek ökar med 1/2 tum.

Färgval

Du får välja från medium, ljusa och mörka nyanser av blått, svart, grå färger. Innan du plocka ett par denim, ta reda på om det passar din hudton, kroppsbyggnad och din personlighet. Om du inte kan bära någon särskild färg också, kanske du inte vill investera dina pengar på den.

Men om du inte är särskilt om nyanser, då kan du alltid gå för den dämpade tonen, fast ljusa och andra sådana färger. Det finns många andra faktorer att du kan överväga att samtidigt köpa mens designerjeans. Men passar den grundläggande kriterier att leta medan köpa ett par blåjeans är den smal, rak/slim, avslappnad och raka/avslappnad, etc.