Mode och stil

Hur man köper den perfekt laptop väskan

När du köper din bärbara dator, är nästa sak att köpa en laptop väska eller ett fall. En bärbar dator skyddar din bärbara dator och kan också vara en cool mode uttalande. Här är några tips som hjälper dig att välja rätt laptop väska.

Funktioner

Kolla in de funktioner datorkåpan har. Om du reser ofta, bör då du välja en datorkåpan som är märkt checkpoint vänliga. Om du bär vanligt papper, bärbara hårddiskar och andra saker, då bör du leta rymd och fickor för att organisera dina saker. Kontrollera om din laptop passar i påsen. En bra laptop väska kommer också att ha en självreparerande dragkedja till skillnad från billigare laptop väskor.

Laptop väska stilar

Dator omfattar kommit i olika stilar. Laptopfodral är praktiskt när du vill bära din bärbara dator i en annan väska som saknar stoppning. De kan också användas för att bära din laptop säkert inom kontoret. Leta efter väskor som har bra stoppning och självreparerande blixtlås. Vissa laptop väskor kommer i axelremsväska stil. Du kan bära en laptop på axeln av handtagen. Sådana påsar är lätt och kompakt. Leta efter vadderade handtag eller remmar. Ryggsäck laptop väskor är bekväma och avslappnade och föredras av resenärer. Budbäraren påsar hjälpa dig att bära din laptop och andra saker som de kommer med en cross-body design. De är bra för aktiva människor som de är hållbara.

Vikt

Vikten av en datorkåpan är mycket viktigt. Dator täcker är gjorda av läder, nylong och cordura. Besluta vilka material du föredrar och köpa en. Anser utseendet på påsen. Ser det bra? Tänk på att om det ser attraktiva, då tjuvarna kan stjäla din väska.

Lätt att använda

Den andra faktorn att beakta är tillgång. Kan du ta din bärbara dator enkelt? Är den lätt att använda, release spännen och remmar och fäst? Detta är viktigt speciellt om du är en frekvent resenär.

Skadekontroll

Din datorkåpan skyddar din bärbara dator. Påsen ska faktiskt erbjuda skydda ion från stötar och samsas. Påsen ska ha lite utfyllnad eller vadderade fickor. Det är bättre om väskan har något slags luftkudde för extra skydd. Kontrollera om väskan faktiskt kan stödja vikten av din bärbara dator. Några datorväskor arkitekturen stöder inte påsen ordentligt. Dragkedjorna bör vara bra och stark också.

I ett nötskal, spendera några praktiska tid i en laptop cover du är intresserad av innan du köper en.