Mode och stil

Hur kvinnor kan bära camouflage utskrifter

Camouflage utskrifter brukade vara en trend som kom tillbaka varje säsongerna men under de senaste fem åren, dessa utskrifter har blivit en stapelvara "färg" i varje designer och återförsäljarens palett. Detta allestädes närvarande mönster har infiltrerat varje sektor av detaljhandeln landskap. Idag finns i alla storlekar i mäns och kvinnors marknader.

Tidigare designers har experimenterat med olika färgkombinationer och versioner av dessa typer av utskrifter. Från dämpad verkade urblekta färg-sätt att neon brights och tonala överlämnanden, det att vi hade uttömt möjligheterna till detta mönster. Nyligen verkar det finnas en ny inriktning på omtolka camouflage utskrifter.

Nya Camouflage utskrifter

Nyare versioner inkluderar blommönster som ser ut som kamouflage utskrifter med blommig element blandas in i mönstret. Djurtryck kombineras också med dessa mönster att producera några coola och intressant hybrid ser ut. Dessa mönster skrivs också ut över Garnfärgat Plädar och ränder och påhitt som denim att producera ett texturerat utseende. Det finns även några päls bitar att införliva denna viktiga utveckling som de visas av Phillip Lim.

Det bästa sättet att bära kamouflage är med bitar som samordnar med färgerna i utskriften. Eftersom de flesta kamouflage mönster omfattar neutrala färger som khaki, oliv, brun och svart, gör det det ett lätt mönster till merchandise med bara om någon punkt som du äger. Denim fungerar även bra med detta motiv och det finns många tonala blå kombinationer som ser bra ut när den bärs med denim.

Det sämsta sättet att bära kamouflage är som en komplett outfit. Detta är bara meningsfullt om du är faktiskt i militären och att ange strid! I dag kommer dessa utskrifter i varje typ av tillbehör från väskor till skor och allt där emellan. Det finns ingen brist på sätt att inkludera denna viktiga utveckling som en del av din ensemble. Prova att lägga en antydan till kamouflage med coola tillbehör som hattar och skor att piffa upp en outfit med neutrala färger som inkluderar khaki, brunt och oliv.

Att se hur camouflage utskrifter är att bli stylad och slitna, besök min Pinterest ombord, kamouflage Inspiration. Där kan du se några bra exempel på hur trendsättare tar detta ser till nästa nivå. Du kan också läsa mitt tidigare inlägg om hur man bära den militära utvecklingen. Vad tycker du? Äger du några viktiga gå-till kamouflage bitar som en del av din vår och höst garderob?