Mode och stil

Hur skriver du ut mönster på cool t-shirts?

Med hjälp av digital imaging teknik på kläder verkar vara en utmärkt metod för utskrift färgglada mönster på T-tröjor eller reproducerande färgillustrationer eller bilder på tröjorna. Under de senaste årtiondena, har dessa mönster tryckts på skjortor med skärm utskrift metoden. I den senaste tid verkar en digital bildteknik också dock vara ett lönsamt val för designers. Denna artikel kommer att fokusera på några viktiga steg som du bör följa för att skriva ut mönster på ditt tyg.

Det första steget är att designa ditt tyg med hjälp av bilder, illustrationer, typografi eller andra viktiga tekniker. Om du hittar en fin bild på papper, kan du skanna in den i den bärbara datorn samt importera den i det program där du kan köra design. Du kan utveckla design i en digital fil som skapas i en bild redigerande mjukvaran program.

Det andra steget är att utveckla en effektiv disposition av element i designen. Ditt mål är att skära ut olika delar av T skjorta som hals, ärmar i rätt proportioner och skapa den övergripande utformningen av skjortan. Generellt bredden på denna typ av tyg är tretton inches och dess djup är fjorton inches. När du bestämmer storleken på duken, bör du utforma det med hjälp av ett program och sedan spara den på datorn som den slutliga versionen av filen design. Du bör också ta ut utskriften av design på en bit papper.

Du bör också kontrollera din utskrift alternativ som du vill implementera vid T shirt design. Oavsett om du vill anta en skärm tryckteknik eller du vill producera en digital tänkbar metod måste du först bestämma ditt sinne. Du kan producera två eller tre mönster med hjälp av tekniken med screentryck. Små färgade utskrifter, inklusive färgfotografier kan produceras med hjälp av digital tänkbar metodik. Till exempel, om du vill anta en digital bildteknik på svart färgade kläder, bör sedan du först börja studera proverna och ta reda på om du har kapacitet efterlikna stilen i den tröja som du vill utforma.

Nästa steg är att kolla in priserna samt tjänster av minst två eller tre utskrift affärer på marknaden. Du bör veta vad för slags färg shirt som du vill använda, stil, storlek och så vidare. Om du avgöra din budget, bör du sedan be dem om det totala antalet skjortor som kan skrivas ut av det. Det är idealiskt att du bör besöka utskrift butiker personligen och kolla kvaliteten på deras arbeten direkt. Det är fel att tro att tjänster av hög kvalitet finns bara till höga priser. En medelstor storlek tryckeriet kan producera hög kvalitet tryckerier på rimligt pris priser.

Det sista steget är att välja en butik samt ordning det exakta beloppet för skjortor som du vill producera. Det finns några affärer som ber om minst femtio procent handpenning på t-shirts och de vill resten av pengarna efter framgångsrik leverans av dessa kläder.