Mode och stil

Kostym idéer för din pojke

Klä upp för fester och evenemang är inte något som bara flickor gör. Pojkar får också njuta av spänningen och roligt som kommer med att klä upp, särskilt när det gäller bär tema maskeraddräkter dräkter. Kostym marknaden rymmer både pojkar och flickor och därför hittar du något som lämpar sig för antingen. Om du har en pojke, är här några av de bästa alternativen.

Natur och djur inspirerade kostymer

De kan vara allt från buggar, möss, katter, gudar, husdjur och vilda djur till träd, frukter och blommor. Mest populära karaktär kostymer är pumpor, äpplen, tulpaner, prästkragar och andra frukter och växter. Enhörningar, drakar och dinosaurier också göra mycket intressant pojke kostymer, särskilt med tanke på att de är fiktiva eller utdöd. Bästa om djur och natur är att de är tidlösa och de kan bäras på olika händelser utan att bli tråkig. De är perfekta för pojkar som inte har mycket intresse för seriefigurer eller superhjältar.

Superhjälte dräkter

De är en favorit för de flesta pojkar, särskilt eftersom de gör dem att känna sig lika tuff och stark som superhjältar. De flesta av pojkarna bli upphetsad att bara bära kostymer och de kommer att härma deras favorit superhjältar mycket väl. De är mest idealiska för äldre pojkar som förstå och relatera till dessa fiktiva personligheter från tecknade serier och filmer. Det bästa som du hittar till få din son upphetsad och glad inkluderar Spiderman, Batman, Superman, Zorro, Harry Potter och Aquaman bland många andra. Du kan göra ett val beroende på superhjälte att din pojke älskar mest att göra dem att känna sig bekväma nog att vara lycklig i hela firandet.

Halloween tema kostymer

De inkluderar vampyrer och zombies som lätt ignite mysterierna i mörker i deras nyfiken kreativa hjärnor. De är faktiskt några av perenna bästsäljare som du hittar i fancy dress kostym kategorier. Filmer och twilight böcker ge zombies popularitet och med tanke på att den nya generationen klockor massor av filmer och läser också kraftigt, kommer du att ha dina barn glada med sådana dräkter. De är emellertid inte för räddhågad och bör användas i inställningar utan små barn som kan lätt få rädd. När du köper, också komma ihåg att några har skarpa och spetsiga metalliskt tillbehör och knappar. Du bör välja kostymer som inte utgör någon skada till bäraren och andra barn runt omkring dem. Förutom vampyrer och zombies, kan du välja varulvar, häxor, spöken och ghouls.

När shopping för kostymer för din pojke, är det viktigaste att fråga dem vad de skulle älska mest. Det kommer faktiskt vara bra att ta din son med dig när du går och handlar så att du kan gå igenom alternativen tillsammans då han kan nöja sig med det han älskar mest. Han får bara in i anden av evenemang eller fest när han älskar sin kostym.