Mode och stil

Enkla idéer för att ge ett parti kostym en unik pop

Maskeraddräkter kostymer är utformad för att fungera för olika evenemang och festligheter. Här hittar du kategorier som jul, Halloween och påsk. Andra är avsedda för alla typer av temafester eller de som du kan bära en maskeraddräkter konkurrens. Oavsett typ av ett evenemang eller fest du har, hittar du ett enormt utbud av kostymer att välja mellan. Även om de flesta kan vara mycket liknande och vanliga, kan du alltid göra något att sticka ut i mängden.

Istället för att köpa en full kostym, överväga att köpa enskilda delar så att du kan sätta din kostym ihop själv. Sanningen är att du kan faktiskt komma med en relevant kostym utan att besöka en butik med hjälp av vad du har lätt tillgängliga hemma. Som länge du vet det tecken du vill vara, bör det roligt och enkelt att sätta ihop en unik pjäs för partiet.

Lägga till din personliga höjdpunkter i kostym. Du kan göra papper eller en tygbit utskärningar, använda pärlor och stenar bland andra typer av dekorationer för att anpassa din kostym. Du kan faktiskt även lägga till ditt namn eller ett meddelande till part värd på kostym att göra det sticka.

Inte vara rädd att shoppa. Det finns så många tillbehör att välja mellan inklusive näsor, hattar, trollstavar, handskar, peruker, skägg och mustascher samt tillfälliga tatueringar, horn och öron. Vad du kan kasta att slutföra utseende, vara djärva nog att prova. Det kan vara enkla twist som kostym ska bli spännande.

För att lägga till en ännu mer välsmakande twist parti kostym, överväga att spela två karaktärer samtidigt. Du kan vara en från magen ner och en annan från magen upp. De kan vara helt orelaterade eller relaterade på något sätt beroende på de reaktioner som du vill att röra med din kostym. Detta är en av de bästa idéer som du kan välja att sticka ut från resten av partiet. Du måste emellertid vara mycket kreativa när sätta ihop utseende så att du inte hamnar förvirrande andra när det gäller vad du förväntas vara är berörda. Personer ska kunna berätta vad du är så fort de ser dig.

Spela med färg och makeup om du inte har råd med några av de tillbehör som du behöver. Till exempel, om du inte kan köpa falska skägg, kan du använda paint att uppnå samma utseende eller ens måla morrhår att katten som du vill vara. De mer ovanliga kostym mer den pop som det kommer att ha på festen. Låt din kreativitet som hjälper dig att uppnå bäst med vad du har tillgängliga.

Vara säker i kostym som du väljer. Du kan faktiskt beter sig eller prata som den karaktär som du är för de flesta delar av partiet. Du kommer att överraskas av hur mycket det kan uppskattas på festen och hur bra du känner dig om dig själv.