Mode och stil

7 tips för bättre t-shirt tryckning

Det är den senaste modetrend och mönster bland moderna fashionistas som de föredrar att ha sina egna särskild plan och personlig design på sin t-shirt. Cartoon tecken, attraktiva varumärken, dina mest älskade kändisar eller ledare, det finns många bilder och mönster du har bevittnat på t-shirts och vi definitivt inspireras av dem. Disposition av skjorta och tröja planer är en av de mest attraktiva för ungdomar att visa sin fantasi. Det är svalt och rimlig i den mellantiden något svårt att få dessa dagar. Så här är några tips som kommer att gå långt för att hjälpa gör du din egen särskild t-shirt design:

1. teckensnitt och stil urval: den första kritiska komponenten i planeringen en t-shirt är att välja teckensnitt. Det är viktigt att välja en textmässiga stil som matchar meddelandet eller förklaring av design. Om du vill visa ett fast meddelande för en viss kampanj, kan du använda en informell textmässiga stil för den. När du väljer det bästa lämpliga teckensnittet för innehållet, kommer din disposition har en expert touch. Det kommer att se mer tilltalande och som består av en expert design planerare.

2. undersöka: Det är absolut nödvändigt att du inte få fokuserad på helt enkelt en design du överväga. Så ge själv en massa tid att titta och undersöka. Det är viktigt att du anger själv nog något att tänka på. Det är också mycket viktigt att du bekanta olika människor, nya möten och utforska runt i din omgivning. Impulsen kan slå dig på ställen du skulle aldrig gissa. Så vara undersökande så mycket som du kan innan du skapar någon design.

3. storleken av design på en tee: när det gäller t-shirt tryckning en design kontur på en t-shirt kan vara verkligen inte riktigt samma som på papper. Det är betydande faktor att du sätter din utformad bild på en t-shirt eller någon modell. Se dessutom till att konfigurationen du har gjort är av verklig storlek som du har planerat för t-shirt. Du måste överväga faktorer av t-shirt montering och design: s placering i åtanke när du planerar ett konstverk för t-shirt.

4. Tänk på målgruppen: de första venture medan designa en t-shirt disposition är att överväga din avsedda intressegrupper. Särskilt höjd och resning, bredd, åldersgrupp, karriär och jämställdhet är viktiga faktorer som t-shirt designer måste hålla i minnet samtidigt skissa för en t-shirt.

5. subtila funniness: en rolig bild eller någon catchy slogan, minns att du inte utnyttjar någons känslor. Vara humoristisk men om du professionellt väljer t-shirt mönster då är etiska bör prioriteras.

6. färger som du använder: färgkombinationer och nyanser som utnyttjas i t-shirt design bör komplettera design och t-shirt själv.

7. konturer och innehåll: oöverensstämmelse textuella stilar och arbete kan inte göra ett gott intryck. Shirt tryck är en blandning av både hantverk och vetenskap. Inte ena eller den andra som kommer att hantera utan det andra. Skriv ut de cool och awesome tecken genom användning av estetisk känsla och design management båda mycket behövs.