Mode och stil

Tips för att utforma basket uniformer

Basket uniformer används för att identifiera varje lag, att hjälpa åskådare veta vem som spelar och också hjälper främja universitet, skolan eller team. Det finns ett antal viktiga faktorer du måste ta hänsyn till när du utformar denna typ av skola enhetliga, du vill att det ska stå ut, du vill införliva skolan färger och du vill använda designen vara speciell, kanske även unika.

Vara kreativ, de flesta basket uniformer är mycket liknande i design. De består oftast av shorts, som kommer att antingen strax ovanför knäet eller halvvägs upp låret. De har sedan väst stil topp eller t-shirt stil topp, dessa match i shorts, ofta instoppat i shorts att skapa en detaljerad uniform med alla i teamet klädd och se samma.

Det enda som skiljer sig spelarna från varandra är deras unika spelare nummer, i vissa fall kan du välja att lägga till deras namn på baksidan av deras jersey, så att åskådare kan identifiera dem som lite lättare.

Omfamna färger i din design. Ofta skolor kommer att vara en eller två färger, de kan se tråkigt när du sätta ihop dem, vilket innebär att du måste tänka utanför boxen. Ett bra exempel är en skola som är färger är svart och vitt. Detta innebär att du kan gå svart med vit skrift och ränder eller vita med svart text och ränder. Lägga till ett stänk av färg kan verkligen förbättra den basket enhetliga, vilket gör det till något speciellt.

Använda ränder som en detalj och inte en nödvändighet. En stor majoritet av lag har en rand längs sidan av sin uniform. Vem säger stripe måste vara tunn och rak? Tänka utanför boxen, såsom cykloner basket uniformer som lagt en kreativ stil till sina shorts, att göra sina ränder unika och annorlunda än alla andra.

De flesta basket uniformer kommer att demonstrera team namn och spelare nummer på framsidan. I de flesta fall hittar du att logotypen tar upp mindre utrymme, är fortfarande lätt att identifiera och ger dig frihet att skapa din egen anpassade design som inte är samma som alla andra lag kommer ditt lag att spela mot i en nära framtid.

Hålla det enkelt. Även om det är så tilltalande att sticka ut och vara annorlunda, att hålla stilen enkel och enkel design kan vara den enklaste och mest kostnadseffektiva lösningen att göra din basket uniformer verkligen sticker ut och skapar en känsla av laganda. Ändra din smala ränder för djärva ränder, ändra ditt team namn till en logotyp och använda färg för att lägga till att "wow" faktor.

Markera mörkare färger genom att lägga till några ljusare toner. Om ditt lag är mörkblå och djupt röd, sedan lägga till vit runt logotypen och team kan verkligen göra det pop. Du kan göra samma för rand längs sidan, lägga till en tunn linje av vitt på någon sida av strecket att verkligen förstärka färgerna och undanröja alla tvivel om vem ditt team är och vad de är här för att uppnå.

Se till att du väljer färger som ökar din synlighet för skolor, bara förbättra dem något. Uppmärksamma hur logotypen fungerar på framsidan av tröjan. I vissa fall kan du använda namnet på teamet är ett bättre alternativ, om logotypen är alltid att föredra när du har ett längre namn.

Kontrollera motståndskraftigt av designen innan du ger klartecken för tillverkning, se till att det uppfyller dina stränga kontrollåtgärder och förväntningar.