Mode och stil

Bärbar teknik - inte bara fantasy

Inte alltför många år sedan, bärbar teknik var en avlägsen tanke. I dagens samhälle är val av smart klockor oändliga. Många olika företag skapar bärbar teknik utifrån vilket syfte att konsumenterna kommer att använda klockan.

Dessa företag inkluderar men är inte begränsat till, LG, Samsung, Apple, Motorola, Microsoft och Sony. Andra företag tävlar om uppmärksamhet med inga föregångare visar, som av ännu, för vem kommer att kontrollera fältet bärbar teknik.

Vad ska titta efter

Bärbar teknik är en ny typ av produkt som kan ändras och tillverkade enligt vad företaget vill att enheten ska göra. Vissa företag vill klocka att hjälpa spåra träningsmål, medan andra vill att det inkluderar dagliga påminnelser och fungera som en personlig assistent.

Märken av klockan och som tillverkade det, kommer några klockor bara vara kompatibel med vissa enheter. Till exempel när Apple släpper sin version av de smart Watch-klockan, kommer de bara vara kompatibel med Apple-enheter. Å andra sidan, kommer att Microsofts version av en smart Watch-klocka vara kompatibel med, inte bara Microsoft-enheter, men också Apple och Android-enheter.

De flesta av smart klockor ta lite från både fitness världen näringslivet och mix it-skapa en klocka som kan spåra träningsmål och göra affärer fungerar. Om konsumenten vill ha en mer specifik klocka, då de måste veta syftet-vare sig för business eller lämplighet.

Vissa gemensamma drag mellan de flesta

Många av de nya smart klockorna rivaliserade för bästa i branschen. Med det är sagt, de flesta av smart klockor har samma grundläggande funktioner. De flesta kan du kontrollera e-post eller texter utan att dra ut telefonen, har någon typ av hälsa och fitness counter, styra musik och se anmälarna.

Om en smart Watch-klocka inte har dessa funktioner, är det inte verkligen en smart Watch-klocka. Ett exempel på en välskräddad smart Watch-klocka är NikeFuel. NikeFuel brand raden fokuserar på strikt fitness. Detta gör enheten omfatta mer fitness funktioner-tillåter användaren att spåra deras takt, GPS, kalorier, puls, varv och intervall.

De nyaste och senaste

Dessa klockor har funnits i några år nu. Dock den första upplagan av en smart klocka endast hölls grundläggande funktioner - dagens versioner av denna enhet är helt olika.

Samsung Gear Live och LG G Watch gjort precis debut i början av juli 2014. Detta är den nyaste och senaste innovationer till denna teknik. Av två separata bolag, men både kör Googles programvara kallas Android bär, gör två klockor med samma funktioner. Dessa senaste utgåvor till marknaden om hur Google att ändra sin programvara, samt Visa företag vad konsumenterna vill att enheten ska se ut.

Båda dessa senaste klockor är ganska mycket samma-ha kurs, samma operativsystem, utbytbara band, och båda är damm och vattentät. Det är verkligen inte mycket skillnad mellan dessa två versioner till fältet bärbar teknik förutom skaparen av operativsystemet.

Värsta höll tekniska hemlig

Apple har inte meddelat deras plan för iWatch, men några gemensamma man eller kvinna vet att Apple inte kommer att missa denna chans att utvidga sin produktlinje. Vad vi vet om iWatch är Apple kommer att förena med fitness spårning app HealthKit att spåra träningsmål. Vi vet också att Apple är att anställa chefer från schweiziska urmakare-ge dem en bra plattform att starta. Tillsammans med alla de fashionabla stilar försöker Apple "Go Green" genom att titta i solenergi eller rörelseenergi från användarens arm. Alla dessa funktioner kommer att kraftigt studeras tills Apple har skapat en produkt som de är stolta över att släppa.

Matcha klockan till dina önskningar

Med den nyaste tekniken i spela samtidigt utveckla bärbar teknik, kan många olika klockor göras utifrån vad användaren vill att det ska fungera som. Att veta om användaren vill övervaka fitness som kalorier brände och avstånd reste, eller har det fungerar som personlig assistent utföra uppgifter såsom surfning, messaging och behandlingen av röst-post, är nyckeln till att göra den bästa smart Watch-klockan. Beroende på vad användaren vill, kommer att detta hjälpa dem att hitta den perfekta klockan för avsett ändamål.

I framtiden

Dessa enheter var en gång tänkt bara på TV och i serietidningar. Dagens framåt världen, smart klockor är nu ett verkligt objekt som människor kan använda för att förbättra deras dagliga liv rutin. Eftersom detta är det första årtiondet med något som denna produkt, många framsteg kommer att ske snabbt i att skapa en som praktiskt taget kör våra liv.

Endast tiden kan utvisa om den smart Watch-klockan är en fas eller ett objekt som förändrar livet för varje individ. Liv ändrades, inte alltför länge sedan med uppfinningen av mobilen. Är där dessa företag är på väg att tekniken och tar nästa steg.