Mode och stil

Mode tips för glam julfester

Få "Dekorerad ut" här julen

Det är dags att Glam det upp

Semesterperioden är officiellt över oss. Inplankning salar, putsning trädet, osv, och med det kommer en ändlös lista av inbjudningar till olika sammankomster, få sammankomster och fester som sträcker sig från svart slips formella till business casual, till lös och bekväma. Mer ofta än inte, detta är dock tid på året där folk verkligen vill ha en anledning till glam upp, klänning till nior, få gussied up och bling det ut, så här är några mode tips om listan inbjuda råkar innehålla några Glam julfester. Julen är, trots allt!

Det handlar om Outfit

En av de första saker som du måste hitta om du har blivit inbjuden till "holiday bash årets" är den perfekta outfiten. Om du vill få alla dekorerad i en klassisk LBD, komplett med strappy stilettos, upswept hair, glittrig diamant stud örhängen allt förpackat runt lätt parfymerad hud, eller besluta att tona ner det med en sedesamma vinter vita byxor med en kräm, guld fläckiga kashmirtröja med en pop av färg i en bit av uttalande smycken, kläder kommer att berätta din historia. Butikerna bokstavligen fullmatat med semester kläder, så hitta något som är inte bara lämpligt för tillfället, men är också en sann bild av din personlighet.

Hår och smink fråga

Därefter kommer hår och makeup. Detta är tid på året där du ska gå ut, men inte tid att experimentera med en ny klippa, stil eller färg. För lätt glam, kan du ha hår pjäs eller förlängningar läggas, eller prova en pop av färg. Ingenting gör en mer polerad uttalande än en klassisk CHINJONG eller franska twist när det gäller att delta i en glam julfest. Om du vill utan lite snygga effekter, Lägg några glitter (men gå lätt.)

När det gäller smink, kan du göra en fet röda läppar och naglar, eller dämpade pasteller eller neutrala och jazz upp det med en rökig, dramatiska öga, ett stänk av din signatur parfym kommer att göra ett uttalande för. Himlens gränsen när det kommer till hår, naglar och smink så titta igenom modemagasin för ser du gillar och be din stylist att se om de kan skapa samma ser på dig, eller be dem för förslag. (Kom ihåg, de lever för denna typ av sak, och semestern är deras säsong till glitter och glans samt. Om du ser bra, ser de bra ut.)

Lite Bling går långt

Smycken är ett annat område där du kan verkligen göra ett uttalande och få glammed. Ingenting amps upp en outfit gillar lite bling och glitter. Prova strass kristallkrona örhängen eller pärlstav halsband att lägga utan lite snygga effekter till din outfit. Du kan ramp upp ännu mer med några glittriga armband saker efter allt detta är säsongen där bling regerar.

Tis säsongen för gnista och stil, så se till att du gör det rätt här julen med kläder och mode tillbehör som hjälper dig att stå från mängden!