Mode och stil

Partihandel fotboll stövlar: hur du anpassar fotboll stövlar

Om du är en fotbollsspelare, är det bra att vara unika för att skilja dig från de andra. En av de mest effektiva sätten att ge dig ett unikt utseende på fältet är genom att anpassa dina skor. Det finns två sätt som du kan göra detta: online och offline.

Online anpassning

Du behöver forskning och identifiera en ansedd fotboll sko anpassning webbplats. När du får en ansedd webbplats bör du gå till avsnittet alternativ och välj om du vill göra en mans eller kvinnas sko. Efter detta ska du klicka på den fotbeklädnad modell som du vill anpassa och en 3D-modell kommer visas upp.

Från modellen kommer du att kunna välja den färg som du gillar. Du kommer också att kunna välja skostorlek som passar dig. När du är nöjd med ditt val, ska du klicka på knappen "Spara och dela". Du bör då välja "Lägg till i vagnen" och gör din betalning. Du bör också ange din leveransinformation.

Företaget kommunicerar sedan med dig på det datum då du bör förvänta dig att få din sko.

Anpassa offline

Om du vill anpassa skon som du använder, kan du göra det. Ett sätt att göra det förändras skosnören på dina skor. De flesta skor kommer med svart eller vit snörning; Du kan dock ändra dem och skapa ett nytt utseende på dina skor.

Till exempel kan du köpa nya skosnören som matchar din team färger. Du kan också köpa ljus neon skosnören som gör att du sticker ut.

Ett annat sätt att anpassa din fotbollsskor är genom att förändra dubbarna på stövlarna. Även om många stövlar kommer med ingjutna nitar, kommer hög slut skor med löstagbara dubbar. Om du kan ta bort reglarna, bör du överväga att ta bort och ersätta dem med de som du gillar.

Om du inte kan ta bort reglarna, bör du överväga spraymålningar dem.

Beroende på färg och material av dina stövlar, kan du skriva på dem. Allt du behöver göra är att komma med en snygg design och skriva det på boot. För perfekt resultat bör du använda en permanent spritpenna.

Slutsats

Dessa är några av de enklaste sätten att anpassa Fotbollsskor. Du bör vara försiktig när du anpassar skon online. Detta beror på att du kanske får en sko som inte passar dig. För att vara på den säkra sidan bör du anpassa skor på en webbplats som tillåter dig att återvända skon till tillverkaren är i händelse det för stort eller litet för dig.