Mode och stil

Tips till butiken för bästa stövlar online

Online shopping räddar dagen för många människor särskilt med tanke på den tid bekvämlighet erbjuder. Online-butiker erbjuder också många människor chansen att njuta av lägre priser på de poster som de är mest i behov av. Detta är med tanke på att de flesta av butikerna erbjuder försäljning och rabatterade produkter som gör det möjligt att köpa vad du önskar mest till ett pris som är mest prisvärda för dig. Dessa nätbutiker har också fördelen av att spara tid. De gör det möjligt för köpare att hitta vad de vill och även få den levererad till där de är. Därför avstår det med behovet av att flytta från butik till butik.

Om du har en fetisch för stövlar, vet du hur viktigt det är att hitta det bästa valet för dig. Online-butiker kommer att ha enorma boot samlingar för dig att välja mellan men du måste också spela din del för att få det allra bästa. Veta din ben och Vader kan vara alla de tips som du behöver att göra rätt urval vilket minskar på besvikelser speciellt med online-inköp.

Tips 1 - om vaderna är tjock, Välj stövlar med stretchigt tyg eller läder, elastisk bogveck, snörning och spännen bör fungera bra för dig. För att smickra din ben kurva, kan du också välja de med vinklade manschetter. Hemligheten är att undvika stövlar som kan göra bära tråkiga samt stövlar slutar vid området kalven är bredast eller wraparound remmar förstärker fullhet. Du kan bära din boot med leggings eller strumpbyxor med matchande färg för att luta lång linje utseende.

Tips 2 - om benen är korta, gå för inklämd och högklackade stövlar för att förlänga utseendet på benet. Strömlinjeformad design komplett med vertikala accenter såsom skosnören och dragkedjor är bäst för dig eftersom de flytta ögonen uppåt jämfört med i sidled. Hemligheten bör vara att undvika slouchy nedskärningar, remmar och torget tår som bara lägga bredd. Du kan bära dina stövlar med slimmade byxor eller en pennkjol för att hänga snygga töjning effekten.

Tips 3 - om dina fötter är breda, hålla sig till mandel eller runda formade stövlar över de med spetsiga tår. De ger dina fötter tillräckligt med utrymme och ge dig en feminint utseende speciellt med smal klack. Välj de med ett blixtlås så det är lättare för dig att glida fötterna i den. Undvik stövlar som har remmar och spännen runt fot-bollen eftersom de bara bredda utseendet på dina fötter. Du kan bära stövlar med byxor med en tå rutan så att foten är bruten.

Tips 4 - om vaderna är mager, gå för flexibilitet. Allt från material, snörning och spännen bör vara flexibel så att boot formar till vaderna. Slim kängor kommer att göra en utmärkt passform för dig, men du ska gå för färger som är fet att ge en kurvigare utseende med benen. Stanna utanför slouchy nedskärningar och bära dina stövlar med en mönstrad kjol eller kontrasterande strumpbyxor för att lägga till dimensionen.