Mode och stil

Äntligen - ett idiotsäkert sätt att köpa en skräddarsydd kostym online

Det är fullt möjligt för de flesta att köpa hög kvalitet off-the-peg kläder online, och det är vad många av oss gör. Vi vet våra storlek, dess varit samma i år, så varför inte dra nytta av det breda utbudet av erbjudanden och erbjudanden det vänden upp online varje dag?

Det finns tider, dock, när du behöver något lite speciellt och det är aldrig mer gällande än exemplet av männens verksamhet eller formell kostym. När behöver du ser din bästa, en gjorde att mäta skräddarsydda kostym är svårt att slå.

Processen för att köpa en gjorde att mäta kostym är dock långt ifrån okomplicerad. Först väljer du tyget och det format som krävs. Då kommer mätning scenen med skräddaren tar många mätningar och noggrant skriver dem ner allt.

Äntligen, arbetet kan börja och några dagar senare, din kostym eller andra gjort för att mäta plagg är redo för första montering. I många fall blir det bara passande som krävs men det är inte alls ovanligt att skräddaren behöver en andra passande för att städa upp detaljer.

Det är värt det i slutändan ändå eftersom du kommer att gå därifrån med ett plagg som exakt passar dina krav.

Så hur är det för att vara möjligt för ett online klädföretag att erbjuda gjorde att mäta kostymer som passar dig perfekt, utan behov av en personlig passande?

Svaret ligger i en smart, men bedrägligt enkla, idé som har utvecklats och nyligen kom till marknaden av ett kinesiskt företag som skräddarsy.

Vad dessa kloka människor har gjort är att uppfinna begreppet gratis "Testing" kostym. Här är hur det fungerar:

Du väljer tyg och stil som du vill. sedan du gå till avsnittet mätningar och ange noggrant alla data som begärs. När detta är gjort, börja hantverkare göra sin magi. Först av allt de gör att du helt gratis kostym, känd som en provning passar och skickar den till dig - du betalar endast för portot.

En gång du har testa kostym du prova på och råd skräddare om ändringar som du kräver. Så snart det är gjort de kan tillverka den slutliga kostymen och sedan bär de slutgiltiga dimensionering data för dig i framtiden om du vill beställa igen.

Denna unika teknik har fungerat mycket bra på den franska marknaden men har bara inletts i Engelsk - talande områden men de inblandade är säker att det kommer att ge många fler människor förtroendet att köpa en topp värde, top kvalitet skräddarsydda kostym online.

Som sista punkt men jag tror att det är värt att nämna att du kan få en hela 12 månader garanti på kläder om du shoppa runt, köpte detta sätt.