Mode och stil

En petite Dams guide till att köpa jackor

Jackor är ett måste i varje kvinnas garderob. Det är en bra arbetskläder och ser fantastiskt även som en helg bär. Denna bit av kläder är också ett elegant sätt att dölja utbuktning, en gemensam nemesis av nästan varje kvinna. För kvinnor som är petite, är det ganska viktigt att veta hur en jacka ska passa.

Om du är av de petite ram och är ute efter att köpa jackor, bör du kontrollera hur det passar på dessa viktiga platser:

Ärm

En långärmad jacka bör nå upp i handen medan bäraren står med händerna avslappnade på sidorna. Längre kvinnor kan välja vida ärmar som kimono stilar men för petite kvinnor av kortare höjd, en nära monterade ärm fungerar bäst. Håll på att ärmarna inte bör vara så nära att det begränsar rörelser.

Axel

Strukturerade jackor med axelvaddar fungerar bäst för en kvinna med en petite ram. Axelvaddar bör sträcka sig in ärmarna något. Petite kvinnor med smala axlar, kan välja jackor med axelvaddar som går lite längre in i ärmarna för en balanserad titt.

Krage

Kragen på en jacka bör smidigt gå runt halsen. Det bör inte skrynklas eller gäng.Tricket är att se till att kragen (eller halsen) är inte heller alltför tight eller också förlora.

Rockuppslagen

Om en jacka bärs öppen eller stängd, slagen bör alltid ligga platt, det finns inget annat sätt med denna del av en jacka.

Byst

En bra jacka bör stänga utan någon skrynkling eller dra över bysten. Jackor, kan inte när för hårt, ändras, så det är klokt att få en större storlek och har andra delar ändras. Monterade eller ens semi monterade jackor, bör inte det vara alltför brett antingen.

Torso

Den perfekta jackan kan bäras antingen öppna eller stängda. Om användaren vill knappen/zip, bör hon kunna göra detta utan någon trånghetskänsla i området torso. En bra utrustat eller semi försedd jacka bör följa konturerna av bärarens kropp.

Du kan maximera slitstyrka på en jacka och ge dig själv en längre och smalare utseende genom att välja rätt typ av jackor. Du kan sticka till solida färger med liten eller ingen utsmyckning. Vill du skriver, du kan bära dem på dina toppar, klänningar eller kjolar under din jackor.

En jacka är som ett skiljetecken i personlig stil och löser nästan alla garderob situationer. Ofta en jacka kan göra en titt egen och att vara petite ramens bör inte hindra dig från att göra bär denna stil uttalande.

Måste jackor: Vero Moda Bolero rycker på axlarna, Gas orange kavaj