Mode och stil

Jeans för varje kvinnas form och storlek

Oavsett din kropp stil eller önskad passform, kan du hitta jeans som passar du bara rätt med bara en liten bit av forskning. Dagens tillverkare gör alternativ för alla former och storlekar, och för varje budget. När du handlar, prova på olika nedskärningar i flera märken. En viss stil kanske inte passar du från en tillverkare, men kan vara en perfekt passform från en annan. Använd dessa tips för att styra dina prövningar:

Karossutformningar

Kurviga - ser du många jeans som är utformade för kurviga passform. Denna typ oftast körs direkt från höfterna till knäet, och har en liten utflytning på benet öppningen. En bred boot cut är bra, men du bör undvika stora flare ben, eftersom det kan göra någon med kurviga höfter ser kortare. En stil med höghus eller mitten stiga midja kan känna sig mer bekväm än de låga stilarna.

Slim - smalare kropp typer kan bära bara om någon typ av jeans, men måste vara försiktiga så att de inte får en stil som ser baggy eller för stor. Stilar som kör direkt från höft till knä är ett bra val. Du kan välja att ha en liten utflytning längst ner, eller gå för mager utseende som är tätt hela vägen ner benet till ankeln. Du kan också njuta av de låga jeans som smickrar en smidig magen område.

Helfigur - damer med en fylligare figur kan njuta av traditionell jeans som passar inte för hårt och är tillverkade i ett material som kan flytta med din kropp. Du hittar en mitten stiga stil mer bekväm, de låga typerna kan få dig att se större än du egentligen är. Som med den kurviga passar, undvika en stor flare benet öppning.

Skär / ben stilar

Boot cut - denna typ är slim genom höfter och lår. De flare från kalven för att passa över stövlar. Detta är en populär stil eftersom det möjliggör mer utrymme runt benet botten utan att titta alltför dramatiska.

Flare - denna stil är mycket lik boot cut i fit genom höfter och lår. Dock men benet öppning runt vaden är mycket bredare, liknande en bell form.

Rak - har dessa jeans en mer avslappnad passform genom höfter och lår. Benen passar rakt ner utan avsmalnande eller fackling. Detta klipp är bra för full-tänkte kvinnor.

Skinny - denna typ passar tätt på höfterna, benen, och hela vägen ner till anklarna. Öppningen längst ner är bara tillräckligt bred för fötter för att passa genom.

Pojkvän - denna stil är en lösare, slouchy passform, ungefär som mäns stilar.

När shopping för jeans, Tänk på att en lite utsvängda ben kan hjälpa balans en kurvig eller full siffra, men för mycket flare kan ha motsatt effekt. Smal kroppstyper kan bära mager eller raka passar, men bör undvika lös nedskärningar. Ta tid att hitta de som känner sig bekväma och passar din speciella kroppsform.