Mode och stil

Tips på välja moderskap kläder för arbete

När du är hemma eller ute på en promenad under graviditeten, kan du bära nästan vad som helst vill du. Det finns inga begränsningar när det gäller design, längder och färger. Dock när du är på kontoret, måste du se till att du hålla accepterade klädseln och att du känner dig bekväm och snygg på samma gång. Ta reda på hur man kan uppnå detta med just mammakläder för arbete.

Komfort är nyckeln

Om du känner dig bekväm i din moderskap kläder för arbete, du ser bra ut och att kunna fokusera på ditt arbete. Du bör överväga byxor och kjolar med magen band som ger stöd. Många modeller har en mage band som fälls ner så du kan använda dem när som helst före och efter förlossningen.

Wrap klänningar och empire midja klänningar är bekväma och eleganta. Stretchig sjal modeller och empire midja modeller med lättflytande kjol rymmer din växande mage under varje månad. Det är alltid bäst att hålla sig till längd strax under knäna när välja moderskap klänningar och kjolar för kontoret. Tänk på att friflytande kjolar lyfts upp en bit av magen särskilt under tredje trimestern.

Blanda och matcha

Du kommer säkerligen få köpa några par byxor och kjolar och en rad toppar som du kan mixa och matcha. Du kan ha ett par raka byxor och ett par boot-cut byxor kommer att vara ett utmärkt val. Du kan ha både fast-färgade kjolar och sådana med eleganta mönster.

Wrap toppar, drapera toppar och dolman toppar är eleganta och bekväma och detta gör dem stora mammakläder för arbete. Om du vill och klädseln på din kontor tillåter detta, kan du också koppla ihop tunikor med leggings. Förutom en jacka, kan du också överväga en bolero axelryckning eller en liknande artikel som täcker axlarna. Det är tillräckligt kort för att inte gå över magen.

Slutligen, medan fasta färger är att föredra för moderskap kläder för arbete, detta betyder inte att du är begränsad till svart, vit, mörk blå och grå. Du kan överväga lila, mörk grönt, brunt, rosa, beige, kräm och andra färger med formell överklagande. Om du gillar mönster, kan du överväga några eleganta stil med formell överklagande som små prickar. Dekorativa stiliserade motiv på axlarna och kvällsmat kan tillbaka också vara ett bra alternativ.