Mode och stil

Vida byxor - indiska etniska slitage

Salwar Kameez är en av de vackra traditionella bär indiska kvinnor. Det sägs vara härstammar från Punjab, Indien. Med tiden, denna traditionella norr Indiska klänning gick på att korsa alla geografiska gränser och är nu en omättlig garderob krav alla indiska kvinnor som en del av deras avslappnade och party slitage. Under åren har genomgått fenomenal transformationer. Som ett resultat det är inte bara en traditionell klädsel längre men finns i olika mönster & mönster.

Några av mönster är Anarkali, Churidar och Patiala. Dessa mönster säljs inte bara över hela landet men är också efterfrågade över hela världen. En viktig särskiljande faktor i byxor är halsen skär typer. Några av dem kommer med rund hals, några med en V-formad hals eller rektangulär form och några i en oregelbunden form halsen skärs. Baserat på individuellt val de kan gå för dessa mönster. För att ytterligare förbättra design, olika mönster kan göras med olika typ av arbete som broderi, patch, blommor, spets och pärlarbete. Dessa är numera efterfrågan över hela världen.

Georgette Anarkali kostym är gjord av kraftigt tvinnade garn av natursilke & en super smidig, luftig konsistens uppnås med hjälp av en speciell väv. Denna konsistens av denna kostym är älskade, älskade och bärs av miljontals kvinnor. Förutom att vara mycket lätt, luftig och mjuk i konsistensen, är georgette tyget också känt att fläcktålig och lätt att tvätta. Denna kvalitet gör det till en favorit för kvinnor som älskar bär vida varje dag. Du har inte mer att oroa om hösten, veck och känsliga natur av dessa passar till skillnad från de andra rent silke, syntet och bomull motsvarigheter.

En annan stor fördel med denna typ av tyg är dess låga fukt absorption. Denna kvalitet gör dem en favorit för kvinnor i alla väder och årstider. Särskilt i det hårda sommarvädret älskar kvinnor komforten och luftig känsla. En ren georgette tyget accepterar lätt till olika färgämnen och därför finns i fler färger än du kan tänka dig. Denna acceptans till färger och mönster ger dem en distinkt utseende och du kan ha ett exklusivt sortiment i din garderob.

Medan ett georgette tyg är perfekt för alla tillfällen, bör vara försiktig att detta material börjar brinna lätt och bör användas försiktigt nära elden. Det är en idealisk salwar för regelbunden tvätt och bär med lägsta underhåll. Många designers föredrar att använda detta tyg för att pryda sina skapelser som de inte bara ger en distinkt feminin touch till design men också lägger lätthet att bära och bära under alla årstider.