Mode och stil

Se ilsken blick gå med revo

Om du planerar att åka på en trekking uppe i norr med dina vänner, eller för att njuta av väldiga havet söderut med din älskade, eller bara en liten familj picknick utomhus, det finns två saker som skulle vara gemensamma. En, solens reflekterade bländning från vatten, sand eller väg ytor kommer att vara mycket störande. Och två, du behöver definitivt ett par polariserade solglasögon för att skydda dina ögon från de skadliga UV-strålarna och solens intensiva reflexer.

Och här kommer den bästa delen. Med online shopping blir ett raseri i Indien, du behöver inte ens att kliva ut från bekvämligheten av ditt hem för att köpa något.

För skarpaste vision

I samarbete med Revo, företaget känt för att skapa banbrytande linsen tekniken anpassas direkt från NASA teleskop, har Vincent Chase kommit med sin egen samling av prestanda-orienterade solglasögon. Varje par med ljus Management System (LMS) teknologien, patenterat av gruppen Revo och innehåller de mest avancerade hög kontrast polariserade linserna för att ge dig den mest skarpa, klaraste och skarpaste visionen.

Leverera den finaste optiska och visuell prestanda glasögonen, spegel alla solglasögon består av högteknologiska belagda linser. Spegel beläggningar, som Revo producerar, används faktiskt i rymden kamera linsen beläggningar, teleskop, satellit skydd och rymdpromenader.

Och hög kontrast polariserade linser filtrerar ljuset naturliga så att endast rätt ljus kommer in i ögat och det hårda ljuset inte och UV-strålar kunna göra någon skada på den värdefulla syn av bäraren.

Stänk av färger, hela vägen!

Du inte lovar dig själv att nästa gång du investera i ett par solglasögon, du skulle skaffa dig något som skulle se erfarenheterna särskiljande och skulle ha en iögonfallande färg? Så, nu är tid att uppfylla det löfte som du gjort själv, som Vincent Chase Revo samlingen hus en massiv mängd färgglada nyanser med alla de läckra färgade speglade linser.

Svart, blå, grön, rosa, orange, gul, röd, silver - du namn den, de har den. Och inte bara i linser, ramar är samt tillgängliga i dessa levande nyanser.

Lätt på fickan

Är du redan undrar hur mycket kommer du att spendera på att köpa solglasögon som är så klassiska i sitt överklagande? Tja, om du tänker att de kommer att gräva ett hål i fickan, sedan bara lämna den tanken åt sidan. Eftersom de tillhör de mest premium prissatta kategori möjligt.

Och om du valde en flygare sista tid, gå för vintage Wayfarers den här gången. Och om du är inspirerad av John Lennon, sedan de runda som för dig!

Nu tror vi inte att behöver du tänka mer! Bara gå igenom samlingen, och skäm bort dig själv med ett par av dessa härliga Vincent Chase Revo solglasögon och njut av den ultimata HD-visuella upplevelsen.