Mode och stil

Smart sätt att bära sarees och framhäva din kroppstyp

Det finns olika sätt att kvinnor kan bära elegant designade sarees som passar deras kroppstyp. En saree är en enkel men enkelt elegant tyg behagade att omsluta din kroppstyp om valt rätt sätt. Även om det är ett tyg som tagit vara exklusivt för indiska kvinnor, om de är slitna och det kan ser fantastisk på en kvinna från någon plats i världen. Dessutom, där många sätt av drapering dessa sarees som du kan köpa nästa gång du går på din regelbundna shopping.

Plus size kvinnor

Om du är en plus size kvinna då bomull bland andra tyger inte fungerar magi för dig. Detta beror på att de tenderar att överdriva din storlek. Du bör istället bära siden som chiffong som fungerar i ger din kroppstyp ett mer balans utseende avleda uppmärksamheten från delar av din kropp som du inte vill att accentueras. Handvävda sarees också smickra din kroppsform. Dessutom bär de med full ärmar samt lång blusar att dölja slappa överarmar. Mörka färger inklusive svart också rekommenderas för plus size kvinnor eftersom de har en bantning effekt.

Smala kvinnor

Organza, silke och bomull sarees rekommenderas för smala kvinnor. De skapar en illusion av en fylligare figur. Var noga med att plocka ljusare färger som turkos med tunga utsmyckningar. Sådana mönster uppmärksamma trasan och ger en glamorös känsla. Brokad med pärlarbete är de mest populära utsmyckningar för denna typ av ytvattenförekomst. Stora utskrifter fungerar också bra med smal siffror. Du kan också dra bort nakna rygg, ärmlös, tube blusar, samt elegant grimma halsar saree.

Kurviga figur

Om du har en vällustig figur, bör du spela med chiffong, netto tyger samt georgette sarees. Dessa tyger wrap din kropp tätt därför framhäver dina kurvor. När du går ut shopping, plocka mörkare tyg nyanser. Ska du köpa de som inte är alltför tung med fina utsmyckningar eller pärla ytskikt. Ett enkelt draperingar sari gör din kurviga figur visas smalare. Dessutom kommer en kors och tvärs stränginstrument blus vara slående på dig.

Lång slank figur

Om du har en lång slank figur, gå för stora djärva utskrifter som rika markerar som eliminera uppmärksamhet på grund av din längd. En lång slank figur gör också bra tung gränser.

Kort slank figur

Om du har en kort slank figur stora utskrifter är en no go zonen. Tunn internatelever kommer göra bra på din kroppstyp som kommer såväl små som medelstora medelstora utskrifter.