Mode och stil

Historia av gucci handväskor

Designer handväskor har nu blivit en statussymbol för kvinnor. Med talrika designermärken arbetar hårt mot sakkunnigt läsa, förstå och uppfylla dina behov när det gäller handväskor, du säker vill köpa en handväska som du älskar.

Det är enkelt. Säga Gucci och du ser kvinnors ögon pop ut brett med spänning och kärlek till varumärket. Annonsörer anser att tre viktiga regler för varumärke "varumärkeskännedom, varumärke och varumärke". Om det finns en designer etikett som har tagit denna tro på allvar, är det Gucci.

Historia...

Gucci, grundades 1921 av Guccio Gucci i Florens, Italien, började att tillgodose människor som tillhör högre klass. Ända sedan starten, Gucci har gjort det en punkt att vara i bra böcker för higher-class människor och även kändisar. Guccio Gucci ledde modehuset fram till sin död i året 1953. Sedan dess har axlade hans söner ansvar utvidga horisonten i detta någonsin blomstrande varumärke av mode. Gucci förblev dock endast ett familjeföretag till 1984, då det såldes till ett Bahrain baserade investmentbolag.

Läder tillväxten

Inom bara några år efter starten, hade Gucci börjat bli ett populärt namn. Detta läder varor modehuset expanderat sin verksamhet till en stor grad, och började producera poster såsom sadlar, bälten, skor, handskar och även kvinnors handväskor. Handväskor var artikeln som blev mest populära under den fascistiska eran, som var på 1940-talet. Det var en tid då läder var svårt att komma med. Senare, kom Gucci med väskor gjorda av bambu, som blev en ikonisk produkt för modehuset. Dessa handväskor bars av adeln, kändisar och aristokrater runt om i världen.

Gucci gav symbolen för grön-röd-gröna ränder till sin linje av handväskor, som blev en omedelbar igenkänning orsak till dessa designer mode handväskor. Symbolen ränder hade blivit en statussymbol för kvinnor, särskilt när de ville ha andra från överklassen att se sin handväska. I mitten av 1960-talet introducerade Gucci den nya samverkande Gs symbol, som återigen gjorde det lätt att känna igen en handväska från Gucci. Gucci handväskor har alltid varit en följeslagare till kvinnorna i societeten, som Jackie Kennedy. Gucci axelväska av henne heter nu som den "Jackie o '.

Gucci inte bara gav ett betydande uppsving till intresset för exklusiva väskor men också infört olika stilar och tyger i verksamheten för handväska, som gör den till en av de mest eftertraktade efter modebranschen. I dag producerar företaget några av de bästa handväskor för kvinnor och kvinnor älskar Gucci handväskor.