Mode och stil

Designer handväskor och kvinnors plånböcker

Plånbok eller Designer väska

Det finns tillfällen när du kör en snabb ärende och behöver bara en plånbok eller det är bara inte rätt att bära en väska. För dagens moderna kvinnan blir det inte bättre än att ha din egen designer handväskan. Men en av de senaste trenderna i dam mode är att också köpa en snygg plånbok att gå med din designer väska. Vissa kvinnor vilja köpa en plånbok som är perfekt matchade med deras designer handväskan. Det är fullt möjligt och även trendiga att köpa en designer plånbok som är lite mer färgglad än påsen själv. Detta fungerar mycket trevligt om du sluta bära plånboken av sig själv.

Att välja rätt storlek

Det finns olika stilar av designer plånböcker men det kan vara ett användbart tillbehör som tjänar ett funktionellt syfte. En plånbok kan hjälpa dig ordna kreditkort, betalkort och kontanter på ett sätt som gör det lätt att hantera. Med dessa objekt välorganiserad och på särskilda platser kan hjälpa göra betala ut i kassan en enklare uppgift. Att välja specifika stil med plånbok kommer att bero på typerna av kort och kontanter som bärs normalt. För dem som använder kontroller en lång, omsluta formade plånbok kan vara perfekt. För dem som brukar bär ett par kreditkort, kan en liten kompakt eller bi-faldig plånbok vara det perfekta valet. För dem som tenderar att förlora saker ofta, finns det små handleden plånböcker som bärs på handleden säkras genom en loop så att det inte är missriktad.

Att välja en stängning stil

Det är inte en funktion som är tänkt så ofta som några av de andra, men det är fortfarande mycket viktigt. Vissa kvinnor gillar att veta att deras innehåll är ombonad och säkert genom att köpa en snygg dragkedja plånbok. Andra föredrar en enkel Dubbelvikning plånbok som snaps stängt. Checkhäfte plånbok kan säkras med en liten magnetisk apparat och vissa innehåller ett separat fack för mynt som har en snap stängning. Vissa koppling plånböcker har en enkel klaff nedläggning att säkra dess innehåll. Och några mönster har en kombination av nedläggning alternativ som en blixtlåsförsedd koppling som har en split mynt fack vardera med sina egna förslutningsanordningen. Stängning stil beror till stor del på den personlighet och livsstil av kvinnan som kommer att bära den. Det måste vara funktionellt samt fashionabla.