Mode och stil

Ser fram emot våren mode 2014

För att värma upp de februari blues, låt oss se fram emot de kommande trenderna för våren. Denna säsong handlar om ser mjuk och feminin, som är för raffinerade, men ändå mode framåt damer. Sammantaget ser vi också en mängd blommor-teman och ett återuppvaknande av 1920-talet elegans, fylld med kort hår, stängnätet klänningar och ärmlös oxford skjortor. I slutändan är mönster för denna säsong verkligen utsökt!

Blommor

För våren, designers anammar en ljus, blommig touch till en mängd olika ensembler. Rebecca Taylor visar denna trend bedövande med en rosa collared skjorta och beskäras, flödar byxor. Oscar de la Renta avslöjar en lekfullare tolkning av denna blomstermotiv med en limegrön a-linje klänning med vita spetsar på ärmarna. Dessa graciöst feminina mönster är utmärkta för känsla levande vid uteplats lunch eller utomhus insamling.

Aktre språnget & lager

Våras är blotta toppar ett bra sätt att se fräsch och snygg. Calvin Klein avslöjar en bohem-inspirerade ta på denna trend, visar en skir vit klänning med fransar på ärm och fåll. För en mer konservativ titt, kan kvinnor layer dessa bitar över en beige linne, som skapar en fin skiktning effekt. Du kan också kombinera dessa rena bitar med gladiatorsandaler, en perfekt touch för vårväder.

Långklänning

Maxi klänning erbjuder en perfekt kombination av komfort och mode. Känd för dess väder-mångsidighet, maxi klänning är tillräckligt lång för kyliga kvällar, men också ljus nog för fuktiga dagar. Kvinnor ofta par också en lös kofta eller ljus halsduk med långklänning, ger outfit mer komplexitet och stil.

Kavaj

Jackor är hett, hett, hett! De är idealiska för att lägga till struktur och förfining till dessa flowy våren klänningar. Också, kavaj kan bidra till att skapa ett jämnare utseende för en välväxt siffra. När det gäller färger är svart eller vit jackor en säker och klassiska alternativ. Jackor i intervallet Pastell färger finns dock också ganska vogue i våras som gula, myntverk och persikor.

Brudkläder smycken

Mode överlägsenhet har en drömmande uppsättning halsband som gör utsökta brud utsmyckningar. Med förtrollande dröm halsbandet, kan varje brud känna sig stolta över att gå nerför mittgången. Denna pjäs har underbara vita glas pärlor, ljusa Swarovski kristaller och en fantastisk centrala snöflinga för extra gnista och drama. Den förtrollade Dream huvud bit ger också ett värdefullt tillägg till en brudklänning. För extra dazzle, frostat glitter halsbandet är också en populär pjäs med strass pärlor och handblåst glas pärlor, vävt elegant genom en virkad tråd säng. Det finns också Swarovski kristaller och silver blommor spetsad längs mitten, vilket gör att en brud att glimmer och framkalla fruktan som hon går mot sitt nya liv.