Mode och stil

Tips för att anpassa ditt utseende

När folk köper deras kläder, tenderar de att gå för trender som är i deras område. Därför får du en massa människor som bor i samma område, som ser likadana ut.

Det är därför människor få stereotypa när de bor i utveckla områden, och därför bör du fokusera din modekänsla på dig själv och inte kopiera av andra människor.

Om du är intresserad av mode, bör du köpa saker för att du gillar dem och inte för att dina vänner gillar dem. Du bör inte vara orolig för vad andra människor tycker om dig. Om du bo sann mot dig själv kommer att då du få vänner som bygger på vem du är och inte baseras på mängden som du följer.

Därför, om du är intresserad av att ta reda på om mode så Läs vidare för några tips om hur man blir helt unik.

1. hitta en märke du gillar - du ska gå in i en butik och hitta en stil som du gillar. Sedan bör du ta reda på vilket märke det är och titta på deras andra mönster. Beslutet bör baseras på vad du som personligen och inte vad dina vänner gillar. Du bör inte vara rädd för att sticka ut i mängden och du skulle föredra att göra detta, snarare än att smälta in. Om du ser en outfit att en av dina vänner är klädd och du gillar verkligen det, då finns det inget fel med att be dem där de fick det och om det är en märkesvaror post. Sedan om du vill köpa det, kan du få samma. Men om du bär den till ett jämnt där din vän kommer också att vara närvarande, då du bör ändra det upp lite, så att det inte ser exakt samma.

2. sparsamhet butiker - ska du inte vara rädd för att titta i sparsamhet butiker för modeplagg. Vissa människor skäms för att köpa second hand för billiga, men i det långa loppet, det egentligen frågan inte. Om du inte berättar människor där objektet är från, hur ska de veta vart du köpt det? Om du hittar ett objekt vid en sparsamhet butik och den är skadad, då bör du fortfarande köpa den ändå. Du kan reparera objektet och du kan även göra vissa ändringar i objektet att motverka den del som är skadad. Man vet aldrig, du kan sätta en lapp på ett objekt och det slutar ser mycket trendigare än det ursprungligen var.

3. tillbehör - om du har ett objekt som du verkligen gillar, men det ser inte ut så bra som det är tänkt att, då kan du göra det ser bättre ut med tillbehör. Du bör inte bara kasta bort det och gå ut och leta efter något annat. Det skulle vara ett slöseri med pengar. Du kan återuppliva utseendet på ett objekt med en fin brosch eller en välplacerad bälte. Du bör alltid använda tillbehör innan du slänger något.

4. smycken - bör du överväga att smycken ska ingå i din mode verktygsväska. Du kan använda smycken att helt ändra utseendet på ett objekt eller rätt bit kommer att vara något som gör ditt utseende. När du har din look fungerat, bör du kunna hitta smycken bitar som hänger ihop med utseendet. Bitarna hittar du bör göra din outfit pop utan överväldigande utseende. Om du är orolig för vilka delar man väljer, bör du fråga en expedit för några råd och de kommer att vara mer än glada att hjälpa dig.