Mode och stil

Hur att välja den perfekta mors dag närvarande

När mors dag kommer runt, fyller en massa människor med fruktan eftersom de måste köpa deras mor den perfekta presenten. Detta kan innebära en hel del stress och om gåvan inte är uppfyllt med perfekt reaktionen, då de kommer att betona om gåva för några månader efteråt.

Om du är i denna position i år, kommer då du vet att nivån av stress känns, över en present till en person som du har känt hela ditt liv. Det bör inte vara så svårt och ibland är det inte.

Dock om du närmar dig medelåldern, har sedan du en massa mors dag presenter bakom dig och du kan vara ont om idéer för att få henne. Därför stressnivån stiger och du kan vara i ett tillstånd av panik över vad jag ska köpa.

Om detta låter bekant, så läs på för några tips om hur du får den perfekta presenten till din mamma på mors dag.

Be henne

Om du är osäker på har vad hon vill ha och du ingen aning var man ska börja, då bör du tänka bad henne. Det är troligt att du kommer att få det token mor svaret och hon kommer att säga, "ingenting kära, bara din kärlek."

Hon försöker vara trevligt men svaret är extremt irriterande, speciellt eftersom du har ärligt talat ingen aning var man ska börja. Försök förklara för henne att du verkligen har fastnat och detta är hennes chans att få något som hon verkligen behöver. Hon kommer förmodligen att ge dig ett svar i det här fallet.

Pengar eller ett presentkort

Du kan risken och ge henne pengar eller ett presentkort. Hon kanske uppskattar detta, men problemet som du har är att göra detta inte ser ut som du har lagt tillräckligt för i.

Hon tänker att hon har varit där för dig hela sitt liv och du inte ens orkar att köpa henne en gåva. Hon vet inte att du provat din svåraste, men kunde inte hitta något för henne.

Det rekommenderas att du bara ger henne pengar eller ett presentkort om hon uttryckligen begär det; annars ska hon inte gillar det.

Shopping

Om du har fastnat och du verkligen inte vill fråga henne vad hon vill, du kan ta henne på en shopping uppdrag. Tricket är att inte berätta för henne att du letar efter en present, men för att hålla ett öga på alla objekt som hon plockar upp att titta på.

Om hon plockar något upp och sedan sätter det tillbaka, eftersom det är för dyrt för henne, bör du notera och sedan gå tillbaka senare för att köpa den. Hon kommer verkligen att uppskatta att du har tagit meddelande.

Smycken

Du kan inte gå fel med smycken, men du måste veta vilken typ av smycken hon gillar. Om du köper något som är för mycket för henne, skulle hon aldrig bära den.

Så, titta i hennes smycken box, ta en bild av det om du har en smart telefon, och köpa något som är liknande till vad hon redan har, men inte exakt samma. Hon kommer att uppskatta att du har tog sig tid att ta reda på vad hon egentligen tycker.

Du kan alltid ta henne in i butiken med dig och be henne att välja något som hon gillar.