Mode och stil

Underbara handgjorda tolerans armband för framgång i livet!

En bra sak om vintern är att jag får mer tid att göra inomhus aktiviteter, och ja, den som jag älskar mest är designar handgjorda smycken. Det är kul, eftersom du har många pärlor, berlocker, kablar, trådar och det är upp till dig vad du vill göra av den. Jag tycker om att göra det; eftersom detta är ger en sak som jag tycker mig mest frihet att göra vad jag verkligen vill och hur jag vill ha det.

I fallet med nummer 2 väg i livet - blyg och känslig

Häromdagen en kär vän (Marianne), som också råkar vara min granne, kom att besöka och uttryckt sin oro om hur hon gick igenom besvärliga tider på jobbet. Eftersom jag har nyligen börjat lära om numerologi, jag tvungen genast att läsa hennes nummer och hon visade sig vara ett nummer 2 väg i livet. Jag tänkte varför hon var så överdrivet stressad om sitt liv på jobbet.

2 är kärleksfull och känsliga kärnan och söka skönheten och generositet. 2 gör dock få ont när de känner att de inte hörs. När 2 väg i livet känns han eller hon inte kan kommunicera känslor över till den andra personen, han eller hon känner sig sårad och oroliga. Relationer är mycket viktiga för 2: s och de är mycket lojala människor.

Marianne sade hon en hård arbetstagare och vad hon gör för en levande, men nyligen, ända sedan hon fick en ny chef, hon har inte fått njuta sitt arbete. Hon känner den nya chefen tar sidor och inte uppskattar hennes arbete som den föregående. Hon anser också att sin åsikter och förslag inte är hört som en del av laget. Hon kände sig nedstämd och sårad. Hon känner att hon är sköt åt sidan, i möten, och under arbete.

Detta är allt eftersom Marianne är en 2 väg i livet, en fredsmäklare och diplomat. Hon måste känna sig hörd och kommunicera sina känslor till den andra personen. Hennes oroande inställning motiveras också som nummer 2 banor i livet är lite blyg för tiden och ännu mer obeslutsamma vilket är varför, de behöver uppmuntran i vad de gör.

Jag gav Marianne ett handgjort armband med hennes 2 väg av livet på den. Bär din väg av livet ger dig lycka i alla aspekter av livet, om dess relationer, arbete, familj och personlig utveckling. Jag gav henne en tolerans armband med hennes väg av livet på den, för att hjälpa henne bära med svårigheterna.

Några veckor senare, Marianne ringde mig från jobbet och lät extatisk. Hon sa att hon har aldrig känt mig lyckligare med arbete tidigare, den nya chefen och lagkamrater ta notis om hennes poäng och hon är bättre kunna sätta sin punkt tryggt och mer bestämt. Mariannes ord, "Tack för dessa fantastiska armband, jag tror de är magiska! Livet är underbart ända sedan jag satte den på. Åh, och armbandet är vacker, kan inte säga hem många komplimanger jag har få för dessa söta armband! "

Tja, vad mer kan jag säga? Din väg av livet gör underverk!