Mode och stil

Hur man klär sig som en kändis för nästa stora evenemang

När du går på som helst, oavsett om det är en hög profil händelse, eller helt enkelt ett bröllop i din hemstad, är det viktigt att klä sig i på bästa möjliga sätt. Dessa dagar det finns människor som kallar sig själva mode polisen, och om någon av dem råkar korsa vägar med dig och de väljer att göra dig sin nästa stora historia, du kan bara hoppas att vad de kommer att säga kommer att vara positivt, eftersom de verkligen kan ta människor ner genom sina kommentarer.

För män där ute, är det viktigt att klä oklanderligt, och följande är ett bra ställe att börja, bara i fall du har ingen aning.

1. hatt

Herrarnas hattar har varit i modescenen för en mycket lång tid, och de kan antingen göra en man som ser ut som en joker, eller de kan talar volymer om bra saker om bäraren. Beroende på händelsen, och delen av världen som en är, vilken typ av hatt är att man väljer mycket viktigt. Hatt samma färg som din kostym är alltid ett bra sätt att börja, och se till att ta bort den och lägga tillbaka på när man behandlar en dam eller en person av myndigheten bevisar omedelbart att man är en gentleman.

2. kostym

Kostymer är definitionen av dagens man; men om dräkten är helt fel, ger då det en mycket dålig definition av bäraren. Till skillnad från i gamla dagar måste passar vara "slim fit", vilket innebär att du inte har råd att bära även en storlek större än du egentligen är. Kostymer som passar en man alltid kommer att göra honom ser maskulina och elegant, en look som varje man borde gå. Det enda problemet här är att det finns vissa män som bär kostymer som gör det mycket svårt att andas, att göra bäraren mycket obehagligt; Det är inte modet.

3. hals tillbehör

Om man vill ha en smal slips, en fluga eller en kedja, är det viktigt att bära en som kompletterar skjortan. Bär en slips vars färg kommer att slukas upp av skjortan eller en kedja som inte kommer att vara synliga är inte värt att bära, bära en hals tillbehör som kommer att stå ut, och kompletterar skjortan och kostym. Äldsta Tricket är klädd i en svart slips, smal slips eller fluga och en vit skjorta, det fungerar alltid.

4. titta på

Klockor har snabbt blir det mode objekt som de flesta människor som vill se dyrt går för. Med denna ålder av cell telefoner som berätta tid, människor har slutat producera falska klockor och marknaden är nu packad med designer klockor, bitar som när buren gör en man ser elegant och skarpa.