Mode och stil

Hatten bär tips att män överallt borde vara bekant med

Hatt låter som en mycket enkel uppgift, eftersom de flesta människor tror att det bara är att sätta den på huvudet och går vidare med verksamhet i dag. Dock bär en hatt korrekt är inte så lätt som det låter, eftersom det finns grundläggande bestämmelser som styr detta till synes lätt aktivitet, regler som om kränks, lämnar bäraren ser inte så trevligt, och han eller hon kan locka många kritik från åskådare och mode älskare. Här är några regler:

Orientering - alltid se till att identifiera vilken sida är framsidan och som är tillbaka, eftersom vissa hattar inte kanske är så uppenbart. Efter att vilken sida som är på framsidan, se till att bära fram inför rakt fram och baksidan samma, vissa extrema kritiker hävdar att individer som går fel här också gå fel när du bär deras underkläder.

-Se till att bära hatt och känner dig bekväm att bära det är mycket viktigt. Detta beror på att en individ kan behöva bo med hatten för större delen av dagen, om han eller hon är obekväm, då han eller hon kommer säkert att lida av en bultande huvudvärk inom en mycket kort period.

När vi talar - för herrar som älskar att bära hattar, hälsning en dam med sina hattar på är inte mycket artig, och detsamma gäller för andra människor som sådana män anser vara värda deras respekt. Efter att sätta hatten på och fortsätta med samtalet, är det viktigt för bäraren att bära hatten på ett sådant sätt att den som han talar med kan se hans ögon och större delen av ansiktet. Som täcker ansiktet är ett tecken på att bäraren döljer något, eller i vissa kretsar, det är mycket respektlöst.

Klädkod - de flesta män tror att bara för att de har en favorit hatt, kan de bära det med allt de har på; de kunde inte vara längre från sanningen. Hattar är en viktig del av den hela dräkt, och det är viktigt att ta hänsyn till färg, storlek och utformning av hatten när det gäller resten av klädsel. Precis samma sätt att män har att se till att det är en trevlig flöde från kostym, skjorta, slips, bältet, skor och klockan, en man bör se till att hela utseendet inte äventyras av hatten, snarare det bör förbättras genom hatten.