Mode och stil

De viktigaste aktörerna i kändis dofter

Från starten till att föra det till marknaden, processen att skapa en parfym är omfattande och omfattar flera olika deltagare. Genom att använda sig av flera spelare, är det möjligt att effektivisera processen och har doften på marknaden så snart som möjligt. Här är de stora deltagarna i att göra en kändis doft:

Kändis

En välkänd och populär kändis behövs för att låna deras bild eller namn för att en viss parfym. De kan vara delaktiga i skapandeprocessen, men de tar på ett stort ansvar när det gäller att främja doft till målgruppen. En kändis är säkert att arbeta med en term som stöd. Detta hjälper slutföra en hel del grunden och kan omfatta kändis personal, skivbolag personal, jurister, chefer, etc. Genom att kombinera de omfattande resurserna som en kändis, är det möjligt att marknadsföra en doft mycket mer framgångsrikt och öka försäljningen.

Parfym distributör/företag

Den parfym distributör eller företag ansvarar för skapandet av den nyligen lanserade parfymen. När du skapar bergskedjan kändis parfym, är ett doft företag fullt ansvarig för att hantera hela processen från de första idéerna att distribuera den och saluföring. På grund av populariteten av kändis dofter distribueras de genom ett stort antal återförsäljare att göra den tillgänglig för den bredaste publiken möjligt.

Parfymör

Ett betydande företag inblandade i skapandet av kändis doft är parfymör. De är ansvariga för att skapa doften och kan arbeta i ett team eller självständigt. De arbetar med en mängd olika kemikalier och oljor för att producera den distinkta lukten. En parfymör ges tillgång till 2500 eller mer ämnen till att omfatta i parfym. Av 2500 kommer oljor och kemiska, upp till 400 från naturliga källor, medan resten kommer från konstgjorda föreningar. Naturliga oljor utvinns ur saker som gräs, örter, träd och kvistar. De konstgjorda extrakt är gjorda i laboratoriemiljö av forskare. Eftersom naturliga oljor och kemikalier är svårt till källa och dyrt, mycket doft spänner är starkt beroende av de syntetiska alternativ. Exempelvis är rosenolja mycket svårare att källa från handplockade kronblad, jämfört med att skapa en liknande doft i laboratoriemiljö.

Alla, med hjälp av de duktiga deltagare som är experter inom sina specifika områden, är det möjligt att skapa ett unikt och trevlig lukta kändis doft intervall för alla att njuta.