Mode och stil

Bästa parfymer för varma och fuktiga somrar

Sommar dofter skapas med skarpa, ljus och fräsch doft anteckningar. De skiljer sig dofter för andra säsonger och ger mycket mer i förhållande till friskhet. Eftersom det varma och fuktiga vädret kan påverka anteckningar, är det viktigt att noga välja rätt smak. En tung orientalisk eller zesty doft är ett oefterliknelige alternativ under de varma månaderna på året. Dofter med zesty citrus och lätta blommiga noter är perfekt för en kvinnors parfym rad, medan grönt och vattenlevande anteckningar är mer gynnade för mäns dofter.

Här är flera av de populära sommar dofterna för kvinnor:

Burberry summer för kvinnor

En doft som Burberry sommaren för kvinnor är perfekt att komplettera dag slitage och ger skarpa och rena anteckningar. Top Anteckningar inkluderar orange, gröna blad och granatäpple. Andra ingredienser inkluderar freesia, rose och dalen. Lägre anteckningarna innehåller sandelträ, cederträ och vit mysk att erbjuda en doft som kan ge djup och dröjer sig kvar på lång sikt.

Jo Malone Assam & grapefrukt

Jo Malone Assam & grapefrukt doft är enkel när det gäller ingredienser. Den innehåller citrus anteckningar med en touch av spice. Detta ger en fräsch och inbjudande doft som är perfekt för att bära i sommarvärmen. Dess topp noterar inkluderar rabarber och grapefrukt. Detta ger en zesty touch till doften. Andra anteckningar innehåller mandlar, rose, kardemumma, svart te, mysk och patchouli. Eftersom denna doft omfattar patchouli, är det kunna erbjuda en mycket skarp kvalitet, samtidigt som den inte är överväldigande.

Blomma och sommaren av Kenzo

Blomma av Kenzo är en perfekt parfym erbjuder en doft som det unika och rikedomen i röd vallmo. Sommaren av Kenzo är helt enkelt gudomlig och perfekt för den som söker en doft som är naturliga och lite vild. Dess ingredienser kombineras för att skapa en ganska blommig och Träig doft som inkluderar en touch av mimosa och mysk.

Hermes FN Jardin Sur Le Nil

Hermes FN Jardin Sur Le noll är en måste-ha doft för de varma sommarmånaderna. Det erbjuder en stark citrus doft utan att vara alltför stark. Top Anteckningar inkluderar grapefrukt och grön mango, med Hjärtnoter av calamus och lotus blossom och lägre toner av lönn, rökelse och aromatiska säv. Genom att inkludera djupet av de woodsy anteckningarna, är denna doft fullt kapabla att pågå hela dagen.

Alla, genom att söka i omfattande sommar dofter, borde inte det vara svårt att hitta en mycket attraktiv parfym att komplettera den dag eller ens tid.