Mode och stil

Varför du behöver få tag på några spetsiga tå skor

Jag kommer att få rakt på sak, bokstavligen. Den spetsiga skor gör en comeback. Det har faktiskt försökt att återvända för ett par år nu med blygsam framgång. Möjligen finns det alltför många skrämmande minnen från åttiotalet när de senast ansågs skodon ses i. Men de verkar vara att göra för det som våren 2014 ser spetsiga tån på alla sko mode från sandaler, stilettos och lägenheter.

Spetsiga skon har doppat till och från mode massor av gånger under århundradena. De kan spåras tillbaka till Byzantine tider men även om den första tiden var det toppen av mode i det format som vi kan relatera till var i de sena 1700 som damerna från Frankrike försökte gå från av den franska revolutionen genom att producera en ny stil för skor.

Mer nyligen blev spetsiga tån mer framträdande i 1960-talet när den spetsiga tån på höjden av sin popularitet var nästan lika lång som död trotsar höjd stiletto vid hälen.

Det är inte förvånande att den spetsiga tån håller tillbaka eftersom det är allmänt erkänt att spetsiga tån gör oss visas längre och benen ser längre och tunnare vilket gör oss ser smalare också vilket är en stor bonus för oss som inte är byggt som en perfekt storlek 2 (vilket innebär att de allra flesta av oss).

Andra överklagande av spetsiga tån platta är att det ser bra ut med varje outfit från jeans till shorts även ser bra ut med en brudklänning. Pekar tån toffel platta skon ligger ska heta sommar i bröllop trender.

Så om du letar efter ett par nya skor denna säsong se till att de har spetsiga hälen. Det finns några ändringar till stil denna gång runda ändå. Många av skorna, särskilt lägenheter och stilettos är i roliga slående mönster ränder, prickiga eller ens en touch av ormskinn effekt som är tillräcklig för att lägga till en touch av stil till varje klädsel.

Slutligen, när bär din lägenheter eller stilettos alltid komma ihåg att leta efter dina fötter bär vissa utebliven strumpor eller osynliga strumpor som de ibland kallas. Detta kommer inte bara skydda dina fötter från gnugga och hålla fötterna bekväma och cool men också hjälp din fantastiska nya skor hålla formen och nya och sista längre.