Mode och stil

Att välja en bröllopsklänning att smickra figuren

Att välja den perfekta bröllopsklänningen för att komplettera din stil och smickrar din figur är en ganska skrämmande utsikter för många brudar. Frågor att överväga bland annat bröllop, stil och kroppsform. Shoppingupplevelse är vissa vara lättare när bruden har en allmän uppfattning om de olika brudklänningar på marknaden. Här är några punkter att tänka på:

Brudkläder tidskrifter - en enkel möjlighet att få en uppfattning om tillgängliga formatmallar i intervallet brudklänning är att samla bilder från online eller skriva ut publikationen brudkläder tidskrifter. Genom att göra detta innan du besöker brud butiken är du i en bättre position att besluta om stil klänning som matchar specifika behov.

Kropp typ - Välj en brudklänning stil för att komplettera kroppsformen. Full kjolar är perfekta för att hjälpa till med gömmer sig tunga ben eller bottnar, off-the-axeln klänningar är bra för stora busted kvinnan, A-line kappor är bra på petite ram och empire midja kappor är perfekta för kraftig formen.

Komplement tillfälle - gå med en typ av klänning som kan komplettera bröllopet. Till exempel ett kyrkbröllop är vissa innebär en mer blygsam stil klänning krävs, som inte har den lågt skurna livstycket eller bara axlar. Alternativt är det möjligt att inkludera en sjal eller svepa med strapless klänning om ett bröllop hålls i kyrkan.

Tyg typ - brudklänningar är gjorda i en lång rad av tyger för att komplettera de tillfälle och kroppen typ. Ett tyg som siden är perfekt för bröllop i varmare klimat, medan ett tyg som sammet är bättre för det svalare vädret. En tung sammetsklänning kan ge utseendet du hoppas att uppnå, men detta tyg är vissa vara ganska kvävande under de varma månaderna.

Utsmyckningar - investera i klänning med rekommenderad utsmyckningar eller dekorationer för att komplettera utseende och stil. Det kan vara lockande att inkludera rynkad mönster, profilering eller tunga spets arbete, men detta kan ofta göra bruden visas skrymmande eller lägga till heft där det inte behövs.

Olika stilar - besök flera olika brud butiker och prova på ett urval av klänningar att försöka fastställa vilken stil känns det mest bekväma och kompletterar kroppsformen. En rekommenderad typ av bröllopsklänning kan vara något helt annat vad var först föreställa sig när man tittar igenom tidningar i början av processen.