Mode och stil

Vanliga misstag när du väljer din damer peruk

Färgen är inte åldersanpassad

Många män och kvinnor vill se yngre. Media och kändis kultur tenderar att främja fördelarna med ungdom och många kvinnor befinner sig bedriver rättsmedel för att uppnå en ser unga utseende. Och så några kvinnor välja peruker som är en rik färg - i stället för med tanke på deras ålder och graden av naturliga grånande som kan uppstå vid den åldern. Bär en solid färg, tyvärr har en åldrande effekt och det kan se mycket onaturliga. Om du vill se yngre, kan det vara bra att välja en markerad effekt eller rotade färger där betoningen ligger på en ungdomlig stil istället.

Du färg matchar till din naturliga hår men det ser inte rätt

En erfaren montör peruk kommer att berätta att, medan det är vanligt att försöka färg-matcha hår till din naturliga hår, detta inte är alltid det bästa tillvägagångssättet. Sanningen är, hår på en peruk är har högre densitet än den genomsnittliga mängden hår på ett mänskligt huvud. Och så, sammantaget peruk hår ser ut och känns "tyngre". Detta tunga ser kan emellertid uppvägas av en ljusare färg som peruk. Det är helt naturligt att vilja välja en färg som passar din egen naturliga hår men många kvinnor gynnas kommer en skugga lättare uppnå naturliga, bra hår.

Du väljer en wefted peruk i stället för monofilamentgarn

Om du är sorteringen person som gillar att experimentera med hår styling och ändra din sära, är det viktigt att välja en peruk som tillåter dig att göra just detta. Många konfektionskollektion fibre peruker är fullt wefted, där håret är vävt samman i remsor över hela peruk basen. Dock tillåter detta inte alltid för styling mångsidighet som hår tenderar att ligga i en viss riktning. En monofilamentgarn topp peruk - där toppen av peruk är tillverkad av micro-fine gasväv - har hår som sys in det så att det kan "vrida". Hår ser också ut som det växer ut från hårbotten. Det betyder, från ovan, hår kan vara parted något sätt du vill och den rör sig precis som naturliga hår.

Din peruk emot inte ditt hår förlust problem

Håravfall är en mycket påfrestande problem och många kvinnor vill inte vara utan hår i något skede av processen. Därför är det vanligt att köpa eller få din peruk på ett mycket tidigt skede av håravfall. Tyvärr dock när håravfall fortsätter, några personer tycker att basen av deras damer peruk är för stor. Det är viktigt att söka råd från en kvalificerad peruk montör i början av din sökning och hår förlust så att de kan bedöma sannolikt peruk base/cap och storlek också hjälp passar dold klipp och justerbara remmar så att du själv kan justera storleken på din peruk om håravfall fortsätter.