Mode och stil

Fiskbensmönster blazers lämnar universitetet

Fiskbensmönster jackor har en lång och rik historia, till sinne bilder av välvårdade män roaming den engelska landsbygden. Den andra bilden som dessa mångsidiga ull jackor får en att tänka är att den frånvarande sinnade professor vandrande på campus. Lyckligtvis består dagens moderna ull kavaj jacka av slankare, mer smickrande linjer som gör ett uttalande utanför campus.

Det nya utseendet för jackor

De nya slim raderna av ull blazers gör det enkelt för män att fortfarande ha smart utseende av college professor, samtidigt som förekommer trendigt bekväma och kausala. När bärs över en skarp oxford skjorta och ihopkopplad med skarpa khaki byxor, är utseendet en blandning av elegant och avslappnad professionalism som garanterat passar sömlöst i någon akademisk miljö.

Medan ull kavaj kommer alltid ha en älskade plats i akademiska livet, moderna fiskbensmönster jackan är att hitta ett hem i andra ställen också. Mer skräddarsydda snittet av dessa nyligen inredda blazers gör dem perfekta för en varm casual look. Ihopkopplade med jeans och en t-shirt, är det en look som är fortfarande bekväma behåller det kanten av mode män slitage så väl.

Även om ulljacka kan vara en smalare och snyggare än fiskbensmönster jackor gjort populärt av svenska lågadeln, de är fortfarande ett bra tillbehör för att uppnå en skräddarsydd, ännu skiktad utseende. De varma jackor inte bara hålla ut den svala Höstluften, texturen av fiskbensmönster design hjälper till att lägga till ett element av djup och separation som är nödvändiga för att hålla någon skiktad utseende visas slarviga och dåligt tillsammans. Kabel sticka tröjor är alltid ett bra alternativ för skiktning och kontrasterande mönster ger outfit djup och definition behövs för att skapa en unik och elegant look.

Del av det pågående överklagandet för fiskbensmönster kavaj är lång och rik historia och även arv som ofta förknippas med jackor och denna historia tar nu till kontoret med många män. Diskret mönster och struktur jackor föra en elegant klass någon outfit, och bära jackan är parkopplad med en snygg slips och vit oxford skjorta är det ett utseende som talar för tyst lyx och stil.

Detaljer:

Det vackra mönstret av fiskbensmönster design när det paras ihop med de oförglömliga armbåge patchar är ofta tillräckligt detaljerat för att framgångsrikt slutföra någon outfit, men det är aldrig fel att lägga till en personlig detalj, det är bara en fråga om smak. Liten ficka torg och kavajslag pins är alltid en Välkommen extra detalj som kan hjälpa till att knyta någon outfit tillsammans.

Länge förknippade med den brittiska aristokratin och det akademiska yrket, blir dagens moderna ull blazer snabbt en garderob som är väsentliga för någon modern människa.