Mode och stil

4 sätt att handla för en damer peruk

Tala med en kvalificerad peruk specialist

Innan du börjar, rekommenderas det att du talar med kvalificerade och erfarna damer peruk specialist som kan bedöma ditt hår problem och rekommendera en strategi till att övervinna håravfall. En kompetent peruk montör som kommer att kunna rekommendera den bästa typen av produkt för dig är väl insatt i olika typer av hår förlust villkor. En bra konsult är också invigt specialist teknisk kunskap/erfarenhet som du normalt inte kan få från din frisör. Söka efter en ansedd hår klinik kan ge en bra peruk specialist.

Överväga din typ av håravfall

Om ditt håravfall är kortsiktigt - till exempel, det är en bieffekt av cancerbehandling (kemoterapi eller strålbehandling), och du har fått rådet att håret kommer att växa tillbaka, kanske du vill hålla din investeringskostnaderna till ett minimum och välja en konfektionskollektion damer peruk i akryl fibrer. Denna typ av peruk är som det står på tenn dvs "klar att bära och gå!" De tenderar att levereras i set"stil tillverkad av otroligt mjuk, silkeslen hår-liknande fibrer. Många peruk-säljande hemsidor bär brett intervall av konfektionskollektion peruker men det är klokt att välja kända varumärken som du kommer att gynnas av kvalitet tillverkning. Om du är medveten om att ditt håravfall är långsiktiga, genetiska eller orsaken till ett medicinskt tillstånd, du kanske vill undersöka möjligheten att en äkta hår peruk. God kvalitet, etiskt-sourced hår är inte fritt tillgängliga så som du förväntar dig det finns en prispåslaget bifogas riktiga hår peruker. Men är de perfekt för dem som vill ha nöjet att ha naturliga hår och styling möjligheter och mångsidighet som en äkta hår peruk ger.

Hitta en peruk butik som erbjuder personlig rådgivning och en bra avkastning politik

En ansedd, online peruk-säljande butik kommer erbjuder oftast en mer personlig service och dess expertkonsulter kommer att vara tillgänglig via telefon eller instant chat rådgivnings före eller under din köp upplevelse. Många kvinnor, osäker dimensionering riktlinjer eller produktkvalitet, kommer att välja för att göra några inköp till försök i avskildhet i sitt eget hem. En trovärdig peruk butik kommer att förstå detta och erbjuda en rättvis och rimlig returnerar politik där du kommer att ha tid att returnera oanvända och unworn produkter.

Välj en nyans ljusare än din naturliga utseende

Faktum är, hår på en typisk, god kvalitet damer peruk är mer tätt packade jämfört med hår på det genomsnittliga mänskliga huvudet. Detta innebär att hår visas tjockare- och tyngre. Så är det värt att välja en nyans ljusare än din naturliga hår att undvika ditt hår restaurering ser tung och iögonfallande. Många online peruk butik erbjuda samma produkt i en peruk rad markerade, lowlighted eller rotade färger (hår är mörkare på rötter) så bör du hitta något som passar dig perfekt.