Mode och stil

Kvinnors skor och torra fötter

Skor är alltid en bra säljare året i år ut oavsett vilken del av landet du bor i. De kommer i en mängd olika stilar, färger och det finns ett par för bara om någon där ute. Medan en masse uppmärksamhet är plocka ut rätt sko baserat på design och funktion, sätts inte en hel tankegång in i att säkerställa korrekt foten hälsa.

Förmodligen är den största boven i dramat när det gäller fotproblem höga klackar. Krämpor som missbildningar, ryggsmärtor och fotled skador är ganska vanligt för dem som tillbringar mycket tid i höga klackar. Det finns många olika typer av fotproblem som konsumenterna står inför i dag, vill jag fokusera på en mycket vanlig på, torr/spruckna fötter.

Det finns många skäl varför sådana fötter skulle hamna torr och sprucken. Det kan bero på vädret, överdriven gå med bara fötter eller bara övervikt. Men du lyckades få det, är lösningarna som vanligtvis mycket enkelt. Här är några naturliga ingredienser som du kan använda för att behandla din stackars fötter om du arbetar med spruckna fötter.

Jojoba och kokos oljor

Det finns många olika typer av oljor som kan användas som effektivt hudkräm, finns det två som verkligen sticker ut. De är Jojobaolja och kokosolja. De är båda växtbaserade oljor som naturligt efterliknar kroppens egna naturliga massageoljor.

De är också relativt långvarig ta ganska lång tid att torka, vilket gör dessa några av de mest kostnads effektiva oljor kan du köpa på marknaden. Dessutom, är de en allround fuktighetskräm som används inte bara för din hud, men också som en behandling för mjäll.

Paraffinvax

Paraffin vax är den mest idealiska typ av vax för spruckna fötter. Dess i grunden en petroleumbaserade mineral som har ett stort utbud av program i en mängd olika branscher idag. Dess också en utmärkt mjukgörande, vilket gör det idealiskt som en multipurpose fuktighetskräm.

Det skyddar huden från hårda vädret genom beläggning huden och därmed skapa en mild form av tätskikt. Detta garanterar att din kropp oljor finns kvar. Det används också allmänt i värmebehandlingar som behåller värmen mycket bra. När smält paraffin vax appliceras på huden, öppnar värmen upp porerna som förbättrar absorptionen.

Honung

Honung är inte bara en välsmakande, har ett brett utbud av välgörande egenskaper som gör det ett värdefullt alternativ till andra moisturizers på marknaden. De är en naturlig antioxidant som är mest populärt används för akne, hudvård och hår vård industrier.

Sheasmör

Hon smör är i huvudsak fett som framställs av Shea träd. Det är specifikt, ur muttern som Shea träd producerar. Som sådan, det är en populär post i kosmetika, hår vård och hudvård industrin. Dessutom, det är också ätliga och används i vissa traditionella afrikanska rätter. Den har anti-inflammatoriska egenskaper som gör det en naturlig behandling för nedskärningar, biter och brännskador.

Arganolja

Denna olja är härlett från Argan trädet som finns bara i Marocko. Trädet är perfekt anpassad till hård och torr miljö som är typisk för Marocko. Oljan själv utvinns ur kärnorna som produceras av Argan trädet. Som sheasmör, oljan är ätliga och används i sallader och andra marockanska rätter. Som en mjukgörande ser det mycket användning i kosmetika och hår industrin. Det är också chock full av vitaminer och antioxidanter som gör det en perfekt ingrediens i en mängd olika produkter på marknaden idag.