Mode och stil

Möt fniss månen kläder - boutique flickor kläder linje för speciella stunder

Fniss månen är en designer boutique flickans kläder för baby, spädbarn och barn. De skapar bedårande kläder som är underbart detaljerade och så feminin, rynkad och roligt. Från part klänningar och swing set, till överdragskläder för baby flickor, varje bit bu denna boutique flickans kläder är utformad för att göra barn känna sig speciell. Designers lägga till fina detaljer och vintage detaljer som spets, volanger och silke blommor. Och eftersom den är tillverkad av hög kvalitet stretchig bomullsblandning, det är super bekväma och barnen älskar att bära den.

Varje säsong, släpper fnissa Moon kläder flera nya utseende med en unik personlighet som baseras på färg, tyg och stil. Till exempel varm Morning Glory Swing Set från våren 2014 samlingar funktioner rosa och ljusa orange med gröna och vita ränder, oversized blomma accenter och tyll krusiduller. Det känns så fräsch, söt och glad. Däremot är faller Blossom (hösten 2013) samlingen skarpa och varm, som pumpa paj. Den har mörkt brun, orange chevron och ivory spets, med djupt röda och salvia grön vilket är bra för bilder. Hösten Blossom Tutu klänning med Leggings är mjuk och stretchig med lager av krusiduller, perfekt för snurrande och spela i höst löv.

Letar du efter något speciellt? Fniss Moon kläder är perfekt för fester, semestrar och bilder. Till exempel kan du hitta en härlig tutu klänning och leggings för din dotters födelsedagsfest. Eller en söt fnissa Moon swing set, som består av en ruggig swing klänning med matchande ruggig byxor, för familj foton. Vad sägs om en söt liten overall för barnet precis i tid för semester? Och en vacker klänning med byxor för den första dagen i skolan. Du kan slutföra någon outfit med en matchande, handgjorda pannband. Varje boutique collection finns i storlekar från nyfödd upp till 8 år.

Denna vackra flickor klädkollektion är omsorgsfullt designad av en grupp av sex lättroad kvinnor som kallar sig månen tjejer fnissa. Deras kontor ligger bara tre kvarter från stranden i Oceanside, Kalifornien, nära San Diego. Medan du arbetar med sina konstruktioner, älskar de att frossa på deras favorit mellanmål mat--popcorn, godis (särskilt pepparmint) och Diet Coke. Formgivarna alla delar en passion för att skapa boutique kläder som tjejer (och deras föräldrar) kommer att njuta. Och de har en så stor tid gör det, de kan inte hjälpa men skratta och sjunga hela dagen. Alla dessa egenskaper kommer tillsammans och inspirerade företagets officiella motto--kärlek glädje skratt.

Fnissa Moon flickor påverkas också av Gud i deras liv och arbete. Michelle, en av fniss Moon flickorna, säger att namnen för samlingarna brukar komma till hennes sinne från bibelverser. För dans för glädje (hösten 2013) och strömmar av vatten (hösten 2013), hon var tänkande av samlingen och inspirerades av sin böner. De använder också bibelverser för att beskriva deras varumärke och produkter, såsom "Se, barn är en gåva av Herren" Psalm 127:3.

Fniss månen för närvarande distribuerar genom affärer och butiker i över 40 länder plus online detaljisterna att nå kunder över hela världen. Dessa unika girly mönster ökar snabbt i popularitet, och verksamheten är nu att dela glädjen. 2014 Vann de flera lådor med deras boutique flickans kläder till graviditet & familj Resource Center i San Bernardino, Kalifornien. SB graviditet centrum erbjuder gemenskapen till lokala mödrar som behöver baby kläder för deras nyfödda.