Mode och stil

Bekväma skor för dagligt slitage

Modebranschen erbjuder konsumenterna ett stort utbud av produkter att välja mellan. Men många av dem prioritera design över funktion. I den här artikeln ska vi ta en titt på den mest bekväma damskor på marknaden. Viktigast av allt, äventyra ingen av dem stil över funktion för dramatiskt.

Klackar

Några av de mest mode framåt skor på marknaden är idag klackar. En perenn favorit med ett stort utbud att välja mellan, de har ett dåligt rykte för att vara allmänt obekväm och orsakar långsiktiga skador på foten med långvarig användning. När det gäller klackar, är comfort direkt relaterad till höjden av hälen själv.

Som en tumregel, lägre hälen, desto lättare är det att bära. Därför är lägre klackar som kattunge klackar vanligtvis din gå-till-par om du vet att du kommer att spendera mycket tid gå hela dagen. Kil klackar utgör dock ett bättre alternativ om du vill ha en bra balans mellan komfort och stil.

Kil klacken var tänkt som ett resultat av de brister som traditionella klackar ställde till konsumenterna. Med hjälp av en plattform som sträcker sig över hela längden på foten, fördelas vikt jämnt. Detta minskar avsevärt risken för fot skada på lång sikt eftersom ingen del av foten är en orimlig belastning av vikt vid en given tidpunkt. En skapelse av kilklack är ingen annan än Salvatore Ferragamo.

Mary Jane skor

Annars känd som Ballerinaskor, är Mary Jane skor några av de vanligaste casual damskor på marknaden. De är också några av de mest prisvärda vardagsskor som pengar kan köpa idag. Utformningen av skon är baserat på den typiska ballerina toffeln. Men det är mycket beefier att uthärda de hårda trottoarer som inte sett på teatern.

Utbildare

Ett självklart val. Utbildare är några av de bäst säljande skor på marknaden helt enkelt eftersom de vädjar till båda könen medan det fortfarande är mycket funktionell. Medan de ursprungligen skapades med funktion i åtanke, har deras stigande popularitet sett en verklig ansträngning i departementet stilistiska. Om jobbet kräver kopiösa mängder av tid på fötterna, är utbildare ett säkert kort.

Sandaler

En stor kategori att välja mellan, sandaler är nästan alltid bekväm att använda med undantag för högklackade sandaler. De billigaste varianterna är flip-flops eller thong sandaler. De är en perenn favorit för stranden eller under somrarna. För dem som är ute efter lite mer stil, finns det alltid gladiatorsandaler som är i huvudsak strappy sandaler med en platt botten.

Stövlar

Precis som klackar är bekväma stövlar oftast ett resultat av en låg klack. Du har allt från kängor till Ugg stövlar för vinterbruk. Under särskilt vått väder, du kan inte gå fel med Hunter stövlar som håller ut fukt samtidigt som den fortfarande bekväma.

Crocs

Du antingen älskar dem eller hatar du dem. Oavsett dina personliga känslor om crocs finns det ingen förneka att de är några av de mest bekväma vardagsskor på marknaden idag.