Mode och stil

Val av bekväma skor för damer

Komfort är en mycket viktig aspekt som de flesta av oss kvinnor tar för givet när vi köper damer skor. Det beror på vad vi brukar se är antingen priset eller design och stil. När vi vandrar i gallerian och vi gick förbi en skoaffär, är uppmärksamhet fångas upp av ett vackert utformade par skor eller sandaler. Detta är normalt eftersom detta är det första som vi ser och uppskattar, betyder det inte att det ska vara vår enda grund. När vi såg den stil som vi vill, ska vi testa om det är bekvämt att bära innan du köper den. Annars kommer du bara slösa bort dina pengar.

Svart och grå Stella

Med ovanstående, om du letar efter bekväm damer arbete/casual skor, är en av de specifika modeller som bör vara på din lista Stella. Detta rekommenderas särskilt för damer som vill se längre utan att äventyra deras bekvämlighet. Tja, detta är eftersom det finns massor av högklackade skor där ute, men de flesta av dem kommer bara du obehag i slutet av dagen. De är därmed inte idealisk för kontor slitage. Detta par skor från Faux läder och mocka material har en klack höjd 14 centimeter. Denna höjd är dock okej eftersom det har en plattform som är 6 cm hög.

Rooben i fet svart

Alternativt, om du inte kan ta sådan höjd, sedan finns det ett annat alternativ med en slighter lägre höjd på hälen. Detta är Rooben med endast 13 cm klack höjd och plattformshöjd på 4 cm. Detta är anledningen till varför de flesta kvinnor där ute alltid överväga detta i deras lista över bekväma damer arbete/casual skor. För sin andra specifikationer är benet endast 9 cm hög medan bredden av dess tunga är 8 cm, vilket ger bättre balans för alla som kommer att bära denna modell, bortsett från att ha en block klack. Dess djärva svart färg i kombination med en robust Faux läder material gör det perfekt för arbetare i fashionsista.

Chic Aurora

Dessutom är ett annat bra val bland bekväma damer arbete/casual skor Aurora. Det har en extremt glamorösa design som gör den som kommer att se det bländade. Detta är eftersom detta stiletto är jeweled över, även om det är tjockt plattform. Hälen har en höjd 16 cm, som erbjuder maximal extra höjd, och en plattform som är 5 cm hög. Bredden av dess tunga är 7 cm medan höjden på benet är 7 cm samt. Vidare kan görs från faux läder material, du räkna med dess hållbarhet, vilket innebär att du kan bära den i många fler partier att komma.