Mode och stil

Gucci designer hattar

Gucci är en av de mest kända modehusen. Företaget är etablerat av Mister Guccio Gucci, specialiserat först lädervaror. Gucci produkter är kända för utmärkt kvalitet och hög stil. Deras hattar har samma utmärkta kvalitet. Designer hattar är ett underbart sätt att visa upp din känsla för stil. En väl utformad designer hatt kommer att skydda dig från element och uppmärksamma din utsökt smak. Det är ett måste för varje stil medveten person.

Fedora hänvisar till formen på hatten. Fedora-hattar är vanligtvis vikta ner kronan, nöp framtill på båda sidor med en oval brädden. De blev populära på 1800-talet och har sedan dess behållit sin nivå av popularitet. Nedan är ett urval av vackra hög kvalitet fedora hattar för både män och kvinnor.

Beige kvinnors Fedora hatt

Denna klassiska designer fedora är tillverkade av beige duk med en mörk brun logotyp mönster. Trim menyfliksområdet är svart och brun webben med en designer varumärke emblem i silver tonen på framsidan. Toppen har en mycket liten veck, förstärker sin feminina form. Den italienska gjorda mössan levereras med en designer cover ingår för skydd. Detta hat är ett utmärkt komplement till mest eleganta kläder för alla årstider.

Halm Hat-svart och vit Web

En annan vacker hatt är en stråhatt med traditionella designer Logotypdesign. Signatur web detaljerna är på sidan menyfliksområdet är svart och web. Detaljerna är guld tonen. Denna hatt fungerar underbart på sommaren både att visa upp din stil och att skydda mot solen. Det är en unisex hatt, vilket gör det en perfekt present till någon med en kärlek till eleganta tillbehör. Den levereras med en designer cover och är 4,5 inches hög.

Hound's-Tooth Designer hatt

Denna mycket snygga designer hatt har en hound's-tooth design i svart och vitt. Menyfliksområdet är svarta och röda webben med konstnärens logotypen emblem på sidan. Denna italienska gjorde hatt är 8,5 inches bred och 6 inches hög och är ett utmärkt val för alla med en klassisk smak. Det är en mer maskulin hatt än de andra i denna artikel men kan lätt bäras av en kvinna.

Stråhatt med gröna och röda webben

Ett annat exempel på klassisk stil är den gröna och röda webben detaljen i stället för menyfliksområdet. Det är droppen och kommer med en låda och lock. Hatten är 8 inches bred och 4 cm hög. Det är en underbara tillägg till någon sommar garderob. Den brett brätten gör ett lysande jobb med att skydda dig från solen. Hatten är tillverkad i Italien.