Mode och stil

Eleganta Wear

Under vintermånaderna är ingenting mer tilltalande än vistas inomhus klädd i din comfiest utrustning. Men vet man aldrig när drottningen av England (eller din mamma) kan komma till dörren, så här är några tips på hur man ser put ihop och eleganta med minimal ansträngning. Tror lätt bitar, som luxe joggare och päls fodrad tofflor. Aldrig har sett så bra att stanna inne.

Joggare & Leggings

Tack vare lik av Victoria Secret, jogger byxor även känt som "pojkvän byxor" har gjort comeback i vackra och girly. Dessa byxor vanligtvis har en baggy passform med en raka ben och är utformade för att sitta vid din höft område. Nyckelfaktor jogger byxor är att de är bekväma nog att bära hela dagen, ändå eleganta nog att bära för casual situationer om behövs. Du kan koppla ihop joggare med en off axeln tunika eller en grafisk fleece pullover för en klädd ner men elegant utseende.

Yogabyxor är inte bara för att öva din "sun hälsningar", men också göra snygga och bekväma inomhus byxor. Premien utsträckt bomull och spandex erbjuder en figur-kramar utseende, som kan visa upp dina kurvor och ben. Dessutom syftar deras djupa vikta linningen till att smickra, att göra dessa byxor som passar för alla ändamål. För optimal in-house outfit avsluta din look med en monterad rem topp och lager med en draperad tröja.

Perfekt Tee

Överdimensionerade T-Shirts göra perfekt inomhus grunderna och är utmärkta för skiktning. Prova en beskuren tee över en sträckt spets bh-lette för en outfit som stilfullt spelar på texturer och ser ut som om det är rätt av VS catwalken.

En tunika längd tee som är lätt och tillverkad av mjuka tyger som modal elastan eller polyester är perfekt för din off-duty agenda. Hals kan erbjuda en antydan av chic och när paras ihop med vissa Yogabyxor och en monterade väst topp blir du redo för en dag av komfort.

Du kan köpa t-shirts i olika längder, men ¾ längd ärmar gör en mångsidig alternativ. En sportig slim fit tee med kontrasterande ärmar, som kanaler baseball utseende är ett annat alternativ för en snygg inomhus outfit. Denna tee lägger till en modern ta på en klassiker och skickar ett meddelande av obesvärad stil.

Sneakers & tofflor

En enkel vit duk sneaker med strömlinjeformad sömmar och mager skosnören gå med allt från din pojkvän byxor till Capris. De har en retro cool stil och kan bäras med eller utan ankelsockor beroende på dina önskemål. För en mer girly vibe välja ett par med en rolig ut som leopard, som kommer att lägga en touch av personlighet till din casual look.

Eller om det är en sann dag av lounging sedan knä höga strumpor eller tofflor fungerar en behandling. När det gäller tofflor ingenting är lyxigare än ett par som är kantad med fuskpäls. Dessa tenderar att ha en moccasin stil form och en gummisula så att de inte glider på golvet, vilket gör dem idealiska för att bära hela dagen lång. Dessa mysiga-chic slip-on skor kommer att komplettera resten av din loungewear outfit sömlöst.