Mode och stil

Kvinnors gatan stil

Gatan stil har drabbat modescenen och det är här för att stanna. Till skillnad från en massa glamorösa bana mode, denna stil verkar mer tillgänglig för vardagen och ger chic till en helt ny nivå. Det är känt för att vara djärv och edgy medan letar fortfarande accomplishable och det kan vara prisvärda. Det tar bara lite forskning och några experiment.

Precis som om du införliva något annat nytt till din garderob, skulle det vara bäst att bedöma din redan befintliga smak först. Om du vill göra en större översyn eller få en makeover, chansen är du redan en idé om vad stilar, nedskärningar, och anfall av kläder ser bäst på dig och som du känner dig mest bekväm slitande och kära. Därefter är det dags för lite mer forskning! En av de enklaste sätten att göra detta är helt enkelt Sök gatan stilar eller fläckig fashionistas i din favorit stad och se vad slags stilar vädjan till dig. Känner du en mörk, farlig snygga knähöga boot? Eller kanske en snygg militära kavaj över en slouchy tee är din sak? Eller kanske både och? Se vad du gillar och gå därifrån.

Nu låt oss tänka, vad sätter gatan i gatan stil? Vad det avser är oftast sin edgy natur, dess vågade ta på vardagliga, blanda casual med couture. Naturligtvis finns det sub-genrer, vanligtvis förknippas med olika ungdomlig stilar, grupper och trender, och de kan alla användas eller du kan hitta en att identifiera och hålla med. Ett annat alternativ är att lära dig att ta din nuvarande garderob upp ett pinnhål och shoppa för att få din önskat utseende. Söka bold tillbehör som kan omvandla alla casual outfit och uppgradera den till en mer chic look eller blanda och matcha stilar och mönster för att skapa vågad men sinnrika kombinationer. Nyckeln är att blanda och matcha och skapa fetstil, unika ser som fortfarande är jordnära och everyday. Om inte du är säker om att kopiera en formatmall, skapa din egen! Välja vilka element från street-plockade fashionistas du identifiera sig med och beundrar mest och se hur de fungerar med din nuvarande garderob eller bära dem ändå. Nyckeln till gatan stil är att ta vissa risker i ditt vardagliga utseende att sticka ut mot resten av dagliga mängden utan att verka alltför banan klar. Medan detta verkar skrämmande, gör en del forskning och hitta bilder av ensembler som du kommer att ge dig en uppfattning om vad fungerar och fungerar inte men fortfarande tar en del fantasi och förtroende att dra bort.