Mode och stil

Hur man bär djur utskrifter och grafik

Djur utskrifter och grafik invadera mode djungeln

Djur utskrifter var en cyklisk trend som kom och gick alla säsongerna. Djur utskrifter är idag ett måste för alla märken och återförsäljare. Det verkar att konsumenterna inte kan få nog av djurhud mönster och grafik. Det verkar att designers kommer att behöva komma med nya och intressanta sätt att tolka denna populära trend under flera säsonger framöver.

Endast en gång hittade i frukläder, finns djur utskrifter nu i alla tänkbara kategorier för män och kvinnor inklusive tillbehör. Leopard utskrifter förblir den viktigaste djurhud men andra viktiga mönster är zebra, tiger, giraff och python hud utskrifter. Dessa mönster finns i flera färger-sätt många av som inte finns i naturen. Djurhudar har färgats för att rymma alla tänkbara smaker och för varje nivå av spridning från mas till couture.

Djur skildringar har nyligen utvecklats till hybrid design där flera mönster är anslutna till form en intrikat utskrift. Djurtryck kombineras nu med blommor, geometriska, ränder, kontroller och alla andra tänkbara print design. Argentinsk London och Just Cavalli visade några fantastiska exempel på denna nya trend i deras kollektioner för våren 2014. designers fortsätter att flytta gränserna för vad som kan göras för att utvecklas denna trend.

Djur grafik används främst på tee skjortor inkluderar ett ännu större utbud av fauna från djurriket. Från söta mopsar till blodtörstiga Rottweilers finns det ingen brist på hundraser som finns i detaljhandeln. Tigrar, leoparder, schimpanser, vargar, gorillor och bara om någon djur kan hittas på en artikel av kläder idag. Många av dessa tolkas på ett humoristisk sätt med solglasögon eller 3D-glasögon på deras ansikten. Denna komiska ta är särskilt populär i barnkläder där djur grafik är en del av den miljövänliga trenden.

Även om det fanns en stark motreaktion till äkta skinn och pälsar på nittiotalet, vill kvinnor fortfarande omfamna dessa fantastiska naturliga mönster, om än i en faux päls eller faux huden mode. Dessa utskrifter fungerar bäst i kombination med gratis färger eller andra utskrifter som kontrast med särskild animaliskt huden. Svart är en naturlig gratis färg som koordinerar bra med leopard, zebra eller tiger utskrifter.

Varje människa ska äga några fantastiska djur mönster och grafik som är en del av sin garderob. Han bör planera att inkludera denna nyckel styling trenden som en del av sin ensemble denna säsong.