Mode och stil

Återskapa din garderob

Det är svårt att hänga med mängder av trender stilar och införliva dem i våra nuvarande garderob som ibland undrar vi om vi bör göra det helt. Medan heta nya stilar styra modescenen varje säsong, det finns enklare och billigare sätt att hålla.

Chansen finns, din nuvarande garderob är redan en bra utgångspunkt. Vi har alla klassiska gå-till artiklar, garderob staples och favoriter, som vi har samlat under åren. Visst, vi har förmodligen också några bitar som inte längre bara i stil, men det är mode. Nyckeln till söker uppdaterad är att veta vad man ska hålla vad man ska investera i och hur man shoppa.

Att veta hur att mixa och matcha är den största verktyg varje fashionista kan ha. Blanda klassisk eller häfta bitar med trendigare eller djärvare objekt kan producera mängder av kombinationer av outfit. Det är alltid bra att använda din redan befintliga samling av försökte-och-true jeans, liten svart klänning, eller häfta som är alltid i stil som en mode-duk. Par en klassisk vit v-ringad tee med en utskrift legging och ett djärvt uttalande halsband. Bära en tribal print kofta över en liten svart klänning att göra den mer avslappnade och ser ut som en helt ny look. Det är bäst att se till att du har krampa objekt som står sig genom tiderna, så du behöver aldrig oroa dig för att ha något grundläggande att bära. Också överväga att köpa billigare trendiga objekt, att sättet du inte spendera en förmögenhet, kan mixa och matcha med vad du redan har, och du inte oroa dig att donera eller att bli av med det när det inte längre i stil.

Tillbehör är en flickas bästa vän. De är lika viktigt som kläder när det kommer till att fylla en outfit och de gör lika mycket av ett uttalande. En välplacerad tillbehör kan blåsa nytt liv i någon outfit, och genom att helt enkelt bära olika sjalar, ringar, halsband eller handväskor med samma outfit kan göra varje inkarnation ett helt annat utseende. Dessutom kan tillbehör enkelt klä upp eller klä ner någon outfit, att göra hela din garderob ännu mer mångsidig. En mångsidig garderob behöver inte fyllas till brädden för att ge maximal mängd ensembler. Att veta hur att mixa och matcha för att skapa nya utseende, uppvisar olika stilar eller klä upp eller klä ner någon outfit tar bara lite know-how och lite kreativitet.