Mode och stil

Bo alert, vistelse kassaskåp - några flickor säkerhetstips

I år nu, säkerheten för flickor som varit har en fråga Eva retas, våld, utnyttjande, antasta, ha våldtagit, trakasserande, etc. varit en del av varje annan kvinnas liv. Varje kvinna har mestadels genomgått dessa traumatiska situationer under sin livstid. Kvinnors säkerhet är fortfarande en stor fråga trots många lagar och förordningar som väckts i praktiken för att hjälpa kvinnor att vara trygg och säker. Med tanke på omständigheterna är det alltid klokt att flickor eller kvinnor ta ansträngningar för att ta hand om sig själva snarare än att vara beroende av andra för samma. Ja, det är inte lätt men inte svårt också. Lite information och lyhördhet och smart drag är vad du behöver generellt för att undvika dig själv från att komma in soppa liknande situationer. Här är några flickornas säkerhetstips som kan hjälpa dig att vara allmänt säker

1. Informera om din vistelseort. -När du lämnar ditt hus, för vad så någonsin anledningen, det skola, högskola, undervisning, jobb, fritidsaktiviteter eller bara umgås med vänner, informera din familj. Iallafall en person i din familj bör veta, där du kommer och det skulle ta hur lång tid för dig att återvända. Om du upplysa personen med regelbundna intervall eller 2 timmar eller så, det är ändå bättre.

2. Vara uppmärksam om natt outs eller undvika dem - om du är att gå för en kväll ute med vänner, se till att de vänner som kommer tillsammans med du är de som du kan lita på helt och de du vet för åren tillsammans samt deras familjer också. Aldrig acceptera att gå för en kväll ute med vänner som du inte känner ordentligt. Också, kolla in de kompletta detaljerna för den plats som du kommer att bo om du kommer med dina nära kompisar också. Fråga efter detaljer som adress, telefonnummer och även försöka få telefonnumret till den närliggande polisstationen. Om du undviker dem, är det en mycket bättre idé.

3. Säga nej till alkohol - överens när du är ute med vänner på en fest eller utekväll, aldrig om gruppen dricka eller konsumerar alkohol. Ibland kan det också hända att vänner kan tillägga alkohol i din dryck utan att du ens vet om det.. Så, har inte en dryck om någon erbjuder dig. Du kan få din egen och försöka få en ny kanna eller flaska några pärlande dryck som är förseglad.

4. När förlorad användning navigering - dessa dagar navigator app finns på mestadels varje smart telefon och dessa telefoner inte ens kostar så mycket. Navigator är en riktigt bra app när du har förlorat din väg, medan i en ny stad eller okänt område av staden. I stället ber folk om på rätt sätt, ta för dig med hjälp av denna avancerade program som heter navigator. Garanteras denna app med visar dig den rätta vägen, alltid.

5. Hjälp Apps är ett måste - detta är den nya tidsåldern av teknik. Så, att göra optimalt utnyttjande av de saker som finns på sidan är alltid en bra idé. Dessa program finns i android, Mac samt blackberry världen som är mycket användbara när du är i fara. En av dessa apps. kallas "Bsafe". Denna app fungerar via GPS och bara genom att klicka på en knapp en säkerhet SOS-meddelande skickas till det mobila antalet människor vars nummer är foder. Detta omfattar också att skicka GPS-position. Ytterligare en fördel av denna app är att kontakterna av vänner som du väljer för att mata i kan också följa dig live var du än är med GPS-tracking system. Plus, det finns en mer nytta, om du ange en fördefinierad tid och kolla app, också automatiskt skickar inte meddelanden till dina vänner och släktingar. Denna app är så snabb att det sänder meddelanden inom 3 sekunder. Det finns några apps som skickar varningsmeddelanden med plats till närmaste polisstation också. Så, om du vill vara säker, alltid har denna typ av en app installerat på din telefon.