Mode och stil

De bästa dofterna att gåva din tjej denna alla hjärtans dag

14 Februari observeras som alla hjärtans dag över hela världen. Festligheterna i dag fira romantisk kärlek, vänskap och kärlek. Även om den inte behandlas som en officiell helgdag, firas det i stil med utbyte av kort, blommor, choklad och andra gåvor.

Så, med alla hjärtans dag precis runt hörnet, jag antar att du redan har börjat leta efter den perfekta presenten till din tjej. Om din make eller flickvän är en ivrig samlare av dofter, en parfymflaska kan vara en passande gåva alternativ. Kunskap om hennes favorit doft kommer att underlätta sökandet. Här är dock 5 bästa dofter att gåva din tjej denna alla hjärtans dag.

Topp 5 val

1. Euphoria av Calvin Klein:

Suave formen på flaskan kommer att trollbinda dig redan innan du får en doft av parfym. Euphoria av Calvin Klein har varit en favorit med kvinnor ända sedan starten 2005. Det är en subtil blandning av svart orkidé, bärnsten dofter, lotus och träiga smaker. Det är fräsch, fruktig och sensuell. Det erbjuder lång slitage.

2. En dag av Justin Bieber:

Justin Bieber har gått ett steg längre för att behaga sin kvinnliga fans genom att skapa en fruktig doft för dem. En dag har en ultra girly utseende och lukt. Det är en fruktig gourmand av mandarin, päron, vilda bär, jasmin, vanilj och mjuka mysk. Parfymen är ung, lekfull och flörtig. De andra höjdpunkten funktionerna är plast rosa formade propp och löstagbar glittrig charm hängande från halsen.

3. Vackra av Estee Lauder

Vacker är en annan favorit med kvinnor och gör en perfekt alla hjärtans dag present. Det är en frisk blandning av blommor (ros, jasmin och nejlika) och fruktig anteckningar (citrus, meloner, persikor och plommon). Det är feminint ändå stark. Därför Använd det sparsamt till hålla den från att bli övermäktiga. Det erbjuder långvarigt slitage och så, det finns ingen anledning att återigen.

4. Lovely av Sarah Jessica Parker

Detta är en signaturdoft av "Kön och the City Star" Sarah Jessica Parker. Denna aromatiska hopkok är inte för ljus eller alltför överväldigande; Det är bara rätt. Denna lätta doften är frisk, spännande och musky. Dess top anteckningar är lavendel, bergamott, Mandarin Orange och Apple Martini. Dess Hjärtnoter är orchid, patchouli och vitpeppar medan basnoter är subtila vita bärnsten och ceder. Förpackningen ger det en feminin och vintage look.

5. 212 Sexy av Carolina Herrera

Formad som en kapsel och målade i en metalliskt rosa, är det inte bara feminin men också elegant och sofistikerad. Det är inspirerad av New York City. Det är en förförisk blandning av blommor och woodsy anteckningar. Den har starka toner av bergamott, tangerine och blommiga dofter och subtila toner av mysk och sockervadd.

Så, där har du det - de bästa fem dofterna att gåva din tjej detta alla hjärtans dag. Göra rätt val och överraska henne på denna speciella dag. Köpa från en äkta säljaren att du inte får falska parfymer.