Mode och stil

Lavendel brudtärna klänning återspeglar romantiska frodighet

Färgsättning valet för brud-pigor måste följa bruden och hennes familj, men valet även avser tid av året bröllopet kommer äga rum och de nyanser som används för att dekorera bröllopssällskap.

När bruden är klädda i den traditionella vita klänningen (elfenben eller äggskal färgade klänningar) med en slöja och en tåg enligt västerländska kulturen, är det ett säkert kort att välja lavendel färgad klänningar för brud-pigorna oavsett ålder, kroppstyp och hy. Om bruden är inte vit utan några andra ljus färgad klänning, kan lavendel ganska ofta fortfarande vara ett lämpligt val. Lavendel, övervägs i alla dess nyanser, vanligtvis en "mjuk" färg, som passar de flesta kvinnor. Ljus Lavendel är en lugnande/kylning färg och representerar längtan efter fred i sinnet och är ytterst lämplig för våren eller sommarbröllop. Mitt i hektiska förberedelserna för en genomarbetad bröllop kan det vara lugnande att prova på en lavendel klänning och bara tänker på att färgen, kan bidra till att lugna ner en upptagen sinne.

En lavendel klänning kan ha valfri längd - vanligtvis från strax under knäet till den så kallade tea längden eller en lång klänning med fler krusiduller. Som med brudens klänning/klänning är de ofta Axelbandslös att göra dem lättare att anpassa sig till Förkroppsliga storleksanpassar av brud-pigor. En ytterligare stal eller bolero kan läggas för att accentuera outfit. Men konsistensen kan variera beroende på säsong äger bröllopet rum. Under den efterföljande festen är en stal eller bolero eller liten jacka också lätt att ta bort.

I Amerika och europeiska länder har alla de senaste modevisning med lavendel brudtärna klänningar, som har varit hälsade entusiastiskt av publiken så nu en modetrend har skapats. Lavendel är en all-kryddar färg - från den lättaste dammiga lavendel på våren och sommaren till den mörkare nyanser under hösten och vintern. Skuggan valt måste passa både stämningen och miljön och särskilt valet av bruden och hennes familj.

Om en gravid kvinna har blivit utvald till en brudtärna, kan hon fortfarande vara mycket elegant och passande klädd i olika nyanser av lavendel. En moderskap brudtärna klädsel kan antingen sys eller köpt från specialiserade butiker. Idéer för klassiska eller moderna moderskap klänningar eller kappor kan lätt hittas på internet. Om moderskap eller normal, brud-maid klänningar kan göras av exklusiva tyger som sammet och siden; Det beror av den sociala statusen av familjen brud i manligt dominerade samhällen.

När ett bröllop eller brud-maid klänningar eller kappor beställs, finns det massor av mätningar och överväganden att ta hänsyn till att välja stil och färg. En brud-piga klänning kan ofta senare användas som festklänning med minimala förändringar och tillbehör. De viktigaste mätningarna och stilar är: Silhouette: imperiet, sjöjungfru, slida, princess eller A-line. Halsringningen kan variera: Axelbandslös, älskling och singel-axeln, grimma, gratinerad eller fyrkantiga. Längden på klänningen kan väljas som: knä-, ankel- eller golv-längd. Det efterföljande steget blir att besluta vilken typ av utsmyckning: rufsar, spetsar, skärp, beading etc.